Otthonok és Kertek

Befektetése megtérül…

A 98 éves gyártási tapasztalattal rendelkező DIRICKX Csoport a folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően, mindig követik az építészet legújabb irányvonalait.

Leányvállalatai által a DIRICKX név számos országban vált ismertté az évek során. Magyarországon a DIRICKX Kerítés Kft minőségi termékeivel immáron több, mint 20 éve van jelen a kerítések piacán. Ezalatt az idő alatt a Dirickx Kft. olyannyira vált közismerté az építőipari és beruházó cégek számára, hogy számos, évek óta visszatérő vállalkozást tudhatunk megrendelőink között, amely egyben visszaigazolása is a 20 éves időtartam alatt biztosított megbízható minőségnek.
 

A DIRICKX kerítések és kapuk ajánlottak érzékeny területek védelmére és ipari területek körberkerítésére is.
Kerítést vagy kaput tervezni és vásárolni nem kis beruházás, így a döntés meghozatalánál hosszú távon kell gondolkodni.  Tudni kell, hogy mik azok a  legfontosabb szempontok, amelyek alapján ki tudjuk választani a megfelelő kerítést:

Minőség: közép- és felsőkategóriás kerítések és kapuk is megtalálhatóak termékeink között, érdemes a műszaki tartalom figyelembevételével választani, valamint a konkurencia termékeivel összehasonlítani.

Telepítés: könnyen és gyorsan telepíthetők, mellyel időt és energiát takaríthat meg

Megbízhatóság: csavarmentes oszlop-tábla kapcsolódással

Időtartam: a legtöbb termékünkre 10 év felületvédelmi garanciát biztosítunk, tartósak, így további kezelést nem igényelnek.

Ár/érték arány: egy beruházó fontos szermpontja, hogy a befektetett tőke, energia és munka megtérüljön. Minőségének köszönhetően a DIRICKX kerítések és kapuk ebben is megállják a helyüket.

Trend követés: a folyamatos innováció által termékeinkkel nem csak követjük, de alakítjuk is a kerítés piac irányzatát. Termékpalettánk az építőipari irányvonalak követésével folyamatosan bővül, figyelembe véve a piaci igényeket.

Referenciák: számos referenciával büszkélkedhetünk, de kiemelve a legismertebbeket: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Püspökszilágyi Atomhulladéklerakó, MNB, MTV, napelemparkok, Veszprémi Börtön, Dagály Úszóaréna, SIAD Gázgyár.

Vállalati háttér: cégünk stabil vállalati háttérrel rendelkezik, a DIRICKX Csoport tagja, annak 100% tulajdonú leányvállalata.

Szolgáltatások: kerítések, kapuk, forgókapuk, sorompók, beléptető rendszerek értékesítése, kivitelezése. karbantartása, ingyenes árajánlatkészítés, tanácsadás, helyszíni felmérés és szállítás.
           

Ipari- és érzékeny területek körbekerítéséhez ajánljuk az AXIS Design kerítéseket, melyek erősek, tartósak, kiegészíthetők további biztonságtechnikai eszközökkel: távtartóval és szögesdrót telepítésével biztosítva a nem kívánt behatolás megelőzését!
 

A képeken látható kerítés: egy napelemparkot körberkerítő 3000 méter hosszú, 2,0 méter magas AXIS S kerítéstábla AXOR oszloppal, AXOR távtartóval, TIGRE Nato szögesdróttal        

Napelemparkok, gyárterületek, vállalkozások területei, logisztikai központok, csak néhány azok közül a területek közül, melyeket jobb elzárni a nem kívánt behatolások elől. Ennek biztosításához viszont olyan kerítés kell, amely tényleg megvédi az adott területet!

Börtönök, repülőterek, nukleáris lerakóhelyek, mint érzékeny területeknél a legfontosabb szempont a védelem a ki- és behatolásoktól. A kerítés 5mm széles szemméreteinek és a szögesdrótoknak köszönhetően a kerítést nem lehet átmászni, a behatolást jelentősen késleltetheti! Néhány termékünk nemzetbiztonsági ellenőrzésen is átesett, így bátran ajánljuk az előbbi területek védelmére.

Termékspecifikáció a DIRICKX-nél, amelyet a kerítés és kapu tervezése és előkészítése s során figyelembe kell venni:
–    a kerítés huzalvastagsága => 4mm-től a 8mm-es változatig
–    a kerítés kialakítása => 2D vagyis sík táblás, 3D azaz hullámos táblás, rudazott és tekercses kerítések széles választéka
–    oszlopkialakítás => rögzítővel ellátott, látható vagy rögzítő nélküli, rejtett rögzítési módszer
–    magasság => típustól függően 0,80m magasságtól akár 3,00m magasságig
–    szín => RAL skála 200 színe, valamint homokszórt és matt színek
–    szemméret => tábláskerítéseknél 50×100 vagy 50x200mm
–    tábla hossza => az AXIS Design kerítések többsége 2480mm hosszú, de típustól és magasságtól függően lehet 2370-2505mm
–    kiegészítők => távtartókkal, szögesdróttal még biztonságosabbá lehet tenni a kerítést, lábazati elemmel kiegészítve pedig esztétikusabbá válik a kerítés
–    felületkezelés => európai szabványoknak megfelelően felületkezelt termékek, 10 év felületvédelmi garanciával
–    kapu típusa => a védeni kívánt terület, objektum típusától függően választhat szárnyas,- szabadonfutó- vagy sínenfutó kapuink közül
–    szabványok => A DIRICKX által gyártott minden kézi- és motorizált nyitású kapu megfelel az NF EN 13241-1 európai szabványnak, valamint a 2004/108/EK irányelv előírásainak
–    további beléptető rendszerek => minőgési sorompók és forgókapuk is megtalálhatók termékpalettánkban.

Referenciafotóink elérhetők a http://keritesvilag.hu/hu/content/7-referenciak oldalon.

Ajánlatkérését közvetlenül is eljuttathatja hozzánk a dirickx@dirickx.hu e-mail címen, vagy a www.dirickx.hu és www.keritesvilag.hu weboldalakon.

Akció: Az a megrendelő, aki e cikkre hivatkozva adja le megrendelését, a www.keritesvilag.hu oldalon található akciós termékek árából további 5% kedvezményben részesül! Az akció 2019. április 14-ig érvényes!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top