Otthonok és Kertek

Felújított Modern családi ház

Carmona városában, dél Spanyolországban található ez a hatalmas családi otthon, mely felújítása során modern dizájnt kapott.

A tulajdonosok vágya tágas és kényelmes belső terek voltak, melyet a tervező igyekezett teljesíteni az 5 tagú családnak.

A ház két szintes, fejenként egy hálószoba fürdőszobával, vendégszobák, közösségi terek és természetesen a vágyott nagy terasz alkotják ezt a 300m2-nyi területet.

A ház központi része a nagy nappali, kényelmes kanapéval és egyéb ülő alkalmatosságokkal, tökéletes helyszíne a családi beszélgetéseknek.

Itt a szürke, fehér és a fa árnyalatok dominálnak amit egy-egy sárga kiegészítő fűszerez, modern és üde hangulatot csempészve az enteriőrbe.

Fontos szempont volt még, hogy a lehető legtöbb természetes fényt engedjék be a terekbe, ezt rengeteg és nagyméretű ablakokkal oldották meg. A mesterséges fényeket pedig dizájn lámpák szolgáltatják, melyek tökéletes dekorációs elemek is egyben.

A felújítás során „kincsre” bukkantak! Egy kutat találtak közvetlenül a nappali és a terasz közötti részen, mivel ezt a különlegességet nem szerették volna elrejteni, így kialakítottak egy átriumot, mely központi része a kút és a rajta található szobor. Kellemes társalgó, fedett terasz, télikert…ki minek használja éppen.

A konyha modern, minimalista stílust kapott, világos tónusú, nem túl kirívó a környezetéből, inkább funkcionális tér.

Az emeleten kaptak helyet a hálószobák és fürdők. Mindegyik más berendezést kapott, de a modern stílus az itt is maradt, mint fő stílusirány.

Kamasz fiúk fürdőszobája, karakteres és férfias ezzel a fekete csempével.

A szülői fürdőszoba szintén sötét tónusút, egy kis glamour stílussal lágyítva.

Belsőépítész: Elisa Íñiguez

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top