Otthonok és Kertek

Folyóparti modern otthon

Wyomingban, a Snake folyó partján fekvő, modern, egyemeletes házat 2018-ban fejezték be a CLB Építészeti Iroda által.

Egy látványos helyszín, művészi szabadság és vízióval rendelkező ügyfelek gyűltek össze, hogy tökéletes lehetőséget nyújtsanak, hogy egy modern művészeti alkotást tervezzenek a Kígyó-folyó partján.

Az építészek házat és vendégházat terveztek: a keleti / nyugati oldal a lakóház, az észak-déli a vendégház. A szerkezetek példaként szolgálnak a vonal- és anyagpaletták egyszerűségére, és fa deszkával vannak összekötve, ami egy közös kültéri teret hoz létre.A ház mindkét oldalán, az épület hosszát túlnyúlások jellemzik. Az ebből eredő terek melegséget és természetes elemet biztosítanak, valamint kontrasztot jelentenek az épület fém részeivel szemben.

A külső anyagok betont, és cédrus mennyezetet kaptak. Az épület bejáratánál az építészek két komponenst hoztak létre a hosszú épületben. Az emeleten felépített bükk padlóburkolatok és az előszoba kontrasztot adnak a cédrusnak.

A nappaliban a világítást sorban és rejtve tervezték, hogy elkerüljék a mennyezet szépségének megzavarását. Mindig az ügyfelekkel egyeztettek, hogy kényelmes, alkalmi eleganciát teremtve.Az otthon északi oldalán egy tíz méter széles terasz található, melynek hátsó felülete a ház hosszát vezeti. A többcélú szabadtéri terület egy szabadtéri konyhát és étkezőt foglal magában, ahol grillező és pizza sütő is található, összekapcsolja a nyugati végén lévő hálószobás lakosztályt a ház többi részével, további szórakoztató teret hoz létre a nappaliból, hozzáférést biztosít a réthez, a folyóhoz, mely egyszerű és elegáns megoldás.Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top