Otthonok és Kertek

Gyönyörű szürke fürdőszoba-ötletek

Bemutatunk olyan fürdőszoba ötleteket, melyekben a textúrát, színt és kiegészítőket figyelembe véve elegánssá teszi a helyiséget.

Vannak gyönyörű szürke csempézett fürdőszobák, köztük a 3D-s lapok a texturált falakon, és a fényes szürke lapok a polírozott megjelenés érdekében.

A sötétszürke márvány burkolat is azonnali eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának.Ami a fürdőszoba színötleteket illeti, a szürke mindig biztonságos és népszerű választás, a sötét szürke szín drámaibb megjelenést hoz létre, a lágy szürke pedig semlegesebb választás.

A színek inspirálásához összegyűjtöttünk néhány világosabb és sötétebb szürkét, valamint néhány érdekes festékhatást, hogy kicsit keverjük a dolgokat.A festékeknek nem kell feltétlenül a padlótól a mennyezetig érnie.

Színes kiegészítőkkel, világos lámpaernyővel a fali lámpákhoz, vagy akár függőlámpákkal, rengeteg féle módon lehet beépíteni a színeket.A szürke és mustár könnyű a szemnek. A sárgaréz berendezési tárgyak, szerelvények melegséget és modern csillogást adnak a szürke fürdőszobának.Forrás: Livingetc

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top