Otthonok és Kertek

Hangolódj a karácsonyra illatgyertyákkal!

A tél beköszöntével, a meleg, kellemes illatokkal teli otthonok a meghittséget, nyugalmat árasztják. Az illatgyertyák nemcsak az ünnepi szezonban, hanem egész évben varázslatos hangulatot teremtenek, sőt, a különleges karácsonyi illatok már akár novemberben elhozzák az ünnepi hangulatot.

A gyertyák fénye melegséggel tölti be a szobákat, ami nem csak szemet gyönyörködtető látvány, de több egyéb érzékszervre is hatással van. A különleges illatanyagoknak köszönhetően a gyertyák egyedi aromával rendelkeznek, így a hatalmas kínálatból hangulatodnak megfelelően választhatsz.

A tél beköszöntével megtelnek az utcák finomabbnál finomabb illatokkal. Forró tea és kakaó, narancs és fűszeres sütemények- mindegyikhez egy-egy meghitt kép, vagy pillanat emléke társul. A Candle by Arvai illatgyertyáival ezeket a pillanatokat igyekszik elhozni otthonodba.

A gyertyák dizájnos megjelenése akár dekor elem is lehet, hiszen megálmodói nagy hangsúlyt fektetnek mind a minőségre, mind a megjelenésre. Ez az összetevőkre is igaz. Alapanyagként kókuszviaszt használnak, ehhez jön hozzá az egyedi receptúra. A gyertyák különlegessége, hogy kézzel készülnek, állatkísérlet mentes termékek, és az égési idejük akár, több mint 35 óra! A hagyományos kanócon kívül a termékek kaphatóak fakanóccal is, ami fenntartható forrásból származó, minőségi alapanyagból készül. Érdekessége,  hogy miközben ég, úgy ropog, mintha kandalló lenne a háttérben, ezzel még inkább fokozva a meghitt hangulatot.

Az illatgyertyával nem csak saját magunknak szerezhetünk örömöt, hanem szeretteinket is meglephetjük vele az ünnepek alkalmával. Személyesebbé tehetjük az ajándékot, ha kifejezett céllal vásároljuk, például vannak olyan gyertyák, amik segítik az ellazulást, vagy épp ellenkezőleg, éppen élénkítenek, de talán ilyenkor mégis az ünnepi illatok a legnépszerűbbek.

Több gyertya rendelése esetén érdemes csomagot  választani, ami igazán mutatós lehet a fa alatt. Az illatok viaszkockákban is megrendelhetőek, ami előnyös választás azok számára, akik viaszolvasztóba szeretnék használni. Ne csak átéld, érezd is a karácsonyi hangulatot a Candle by Arvai illatgyergyákkal!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top