Otthonok és Kertek

KATY PATY kapcsolók a Haberlandhouse-ban

Haberland Filoména egy fiatal tervező, aki egy régi parasztházat épített újjá családja számára. Természetes anyagokkal és színekkel összehangolva. És mivel Filoména hobbija az apró részletekben rejlik, ezért a KATY PATY kapcsolókat választotta. Íme egy rövid interjú:

A Haberland house a Te otthonod?

V.: Igen, ez a mi otthonunk, ahol a férjemmel, 2 gyerekkel és egy kutyával élek!

Hiszel a részletek erejében, befolyásában?

V.: Ha nincs részlet, én sem vagyok az aki. “Csak” ennyire fontos nekem. A férjem és anyukám is gyerekkorom óta azt hangoztatja, hogy elveszek a részletekben! Ez mindenre igaz. Mindennek milliméter pontosnak kell lennie, a tőlünk lehető legjobban kell kivitelezni mindent! Egy kép nem állhat ferdén a falon, de egy kapcsoló sem. Nem mindegy, hogy hol van a váza az asztalon, vagy éppen milyen színű virág van benne. Vagy milyen díszpárna van a kanapén. Ezt még sorolhatnám.Milyen anyagot részesítettél előnyben a belső terekben?

V.: Természetközelit. Rétegelt lemez, fa, márvány, gránit, terméskövek, beton, kerámia/porcelàn, szövetből pedig a bársony a kedvencem. A lényeg, hogy egységben legyenek az elemek, és minden magas minősègű legyen.

Mivel varázsoltak el a porcelán kapcsolók?

V.: Mindigis utáltam a műanyag kapcsolókat, és a régi porcelánok után kutattam. Sajnos ezekből már lehet sok egyformát fellelni, az állapotuk sem mindig megfelelő, és pl. egy “okos” háznál használhatatlanok is. Értem ez alatt azt, hogy egy forgó kapcsolót nem lehet beszerelni egy elektronikusan, telefonnal is működtethető házba. Ezért vannak nekünk is redőnyös kapcsolóink. Ugyan nem “okos” a rendszer, de a kialakítás lehetővé teszi, hogy kèsőbb az legyen. A KATY PATY a piacon az az egyetlen porcelán kapcsoló, ami még megfizethető ès szèp is.Porcelánok kombinálása, ajánlanád-e?

V.: Ajánlani tudom persze, mindenkinek ajánlom is. Egy régi házba ugyanúgy illik, mint egy nagypolgári, nagy belmagasságú, falburkolattal díszítettbe. De egy minimál bútor mellé is betenném! Egyszóval mindenhova. Külön jó, hogy sok szín elérhető már, és egy kapcsolón belül is lehet színeket variálni. Én ezzel a legetőséggel nem éltem, mert naturális színekben képzeltem el a házat. De van sok kedvencem.Miért a KATY PATY márkát választottad?

3 vagy 4 gyártó van akik gyártjàk a porcelán kapcsolókat. Itt hatalmas szerencsém volt, mert mikor már kezdtem lemondani ezekről a kapcsolókrál, akkor rábukkantam a KATY PATYra. Azért mondom, hogy szerencse, mert a többi közül ez a legszebb, és árban is a legkedvezőbb. Pont ilyenre vágytam ! A nyomógombokat is imádom rajta, külön kényelmes, hogy nem kell tekergetni! És amit már említettem, hogy intelligens rendszerhez is lehet használni.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top