Otthonok és Kertek

Konyhai inspirációk

Manapság a legdivatosabb konyhák nem hasonlítanak a hideg, modern, üres laboratóriumokhoz, ahol mindent fogantyú nélküli szekrényekbe temetnek. Éppen ellenkezőleg – a hangulatos, praktikus és időtlen belső tereket értékelik.

Trendek: fehér konyha

Még mindig a leggyakrabban kiválasztott. Ez biztosítja a legtöbb elrendezési lehetőséget – egy kis színes kiegészítés elegendő a karakter folyamatos megváltoztatásához. A fehér konyha nagyobb tér, tisztaság, elegancia benyomását kelti. Az utóbbi évek újdonsága az arany és a réz díszítése a konyhában.

Megjelentek az ilyen elemek (sok aranyszínű árnyalat létezik), a szekrény fogantyúi, a lámpák és az edények csillognak, mint ékszerek. Vaku meleg fém, márványlapokkal kombinálva a falakon, munkalapokon stb. A dekoratív csillárok (a konyhasziget és az étkezőasztal felett) kifinomultabbá teszik a konyhát.Konyhai lapok

A konyhai elrendezésben, mint a többi szobában is, a minimalizmus egyre inkább nyilvánvalóvá válik, ahelyett, hogy a formatervezés és az anyagok gazdagságára, eredetiségére összpontosítson.

Konyha szigeten és … növényzet

A csúcstechnológiák és a természet keveréke manapság nagyon népszerű megoldás – egy hatalmas sziget, amely háztartási gépek teljes skáláját tárolja, és rajta, valamint körülötte zöld mini kertek. A növények nem csak dekoráció, hanem ételek alkotóeleme is, ezért minden háziasszonynak hozzáférést kell biztosítani a konyhában saját nemesítéséből származó friss fűszernövényekhez. Ehhez speciális ereszcsatornakat, virágcserepet és tartályokat használnak, gyakran beépítve a konyhai szekrényekbe.Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top