Otthonok és Kertek

Középkori apartman

Ez a inspiráló század közepén épült lakás Kijevben, Ukriane-ban található, melyet Yuriy Zimenko tervezett.

A tervező aggódott, hogy az otthon elég kényelmes lesz-e a mindennnapi élet számára, hogy a megfelelő stílust választották-e. Egy év várakozás után meggyőződhetett arról, hogy a kísérlet sikeres volt, mert az ügyfélnek nincs vágya semmin se változtatni.

Ebben a merész és kissé radikális stílusos belső térben Jurij Zimenko egy családot vett alapul.

Egy tágas, 120 négyzetméteres lakásról van szó. Az első naptól kezdve az ügyfelek tudták, mit akartak, a döntések megvoltak, és nem tolerálták a kompromisszumokat. Talán éppen az ügyfelek ilyen egyértelmű álláspontjának köszönhetően Juri-nak sikerült egy helyes menetet hozni a folyamatban.Uralkodó szín a fehér, a felesleges részletek elutasítása, valamint a vizuális könnyűség mindennel – a feladat, ami természetesen megoldódott.

A lakás minden szobája fehér alapszín, és mindenhol padlóburkolat borítja.

A választás természetes parkettára esett, amelyet szintén fehérre festettek.A folyosón piros, a hálószobában zöld, a nappaliban narancsot választottunk. A művészi technika fokozása érdekében a bútorokat kecses lábakon „felemelték”, és a teret ukrán művész, Lesya Padun kerámiával díszítette, és a lengyel művész, Ruslan Vashkevich festménye került a falra.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top