Otthonok és Kertek

Ne lakást válts, csak hátteret!

Unod a régi lakásodat? Egyhangú a konyhád? Nem tudod min változtatnál, és költeni sem akarsz sokat?

Válassz tapétaképet a Dovido-tól, így egyből új környezetet varázsolsz hatalmas átalakítás nélkül.

A fotótapétának megvan az az előnye, hogy szinte különösebb erőfeszítés nélkül berendezi a szobát, hiszen már önmagával olyan látványelemet nyújt, ami „öltözteti” a helységet. Nekünk nincs más dolgunk, mint kitalálni, hogy a számos lehetőség közül, nekünk melyik az ideális. A tapétak konyhába különlegessége, hogy akár 3D hatású is lehet, vagy nagyon jól visszaadja egy anyag kinézetét. Ezt a tulajdonságot kihasználva  például hálószobában kiválóan mutat olyan faliminta, ami egy ágytábla anyagára hasonlít, szinte érezzük a puhaságát,  de akár egy megnyugtató tájkép is remek háttér lehet.

Mivel a tapéta könnyen felhelyezhető, és dekoratív,  konyhákhoz is használható. Ha valaki csempét szeretett volna, de nem akar burkolót hívni, ha valami színeset szeretne a konyhába, vagy csak az ebédlőasztal melletti sivár falat dobná fel, rengeteg izgalmas megoldás közül választhat.

Nappaliba, dolgozószobába szintén hatalmas a választék tájképekből, városképekből. Némelyik előtt ülve az a benyomásunk, mintha az ablakból kinézve ez a látány tárulna elénk. Most, amikor nem lehet utazni, pótolhatjuk az éményt egy képpel. Aki a csempét, vagy a kőburkolatot szereti, de túl költséges, vagy túl hideg hatást kelt, annak szintén ajnljuk a tapétékat. Gyönyörűen visszaadja a kő mintázatát. A nappali mellett remek képeket találni irodákhoz, vagy éppen üzletekhez, kávézókhoz. A geometriai minták, híres festmények, mind különleges benyomást keltenek. Az a nagyszerű az egészben, ha már a kép unalmassá vált, könnyedén lecserélhető, így akár évről évre új miliőt lehet teremteni.

Forrás: Dovido.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top