Otthonok és Kertek

Pipacs és Tulipán, igazi feltöltődés a Mátrában

    

Fantasztikus helyen pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait, akik a Mátrát célozzák meg egy pár napos kikapcsolódásra. Ismerjék meg a Pipacs és Tulipán Vendégházat, ezt a fantasztikus vendéglátóhelyet, ami nem csak pároknak és családoknak, de komplett baráti társaságoknak nyújt kényelmes szálláshelyet.

Hamisítatlan vidéki hangulat várja azokat a vendégeket, akik ezt a két kis ékszerdobozt választják kikapcsolódásuk helyszínéül. A telken két ház helyezkedik el: a Tulipánház, mely egyedi hangulatával és vintage stílusával csábítja a pihenni vágyókat- ebben az épületben egy családi és két darab, kétfős szoba található- és a 110 éves Pipacs, tornácos parasztház, mely első felében egy kétfős és egy családi szoba került kialakításra, míg külön épületben a Pipacs apartman található, mely négy fő számára biztosít kényelmes szállást. Mindkét ház igazán otthonosan lett kialakítva, a régies, parasztházra emlékeztető elemek igazi vidéki bájat kölcsönöznek számukra.

A múlt azonban találkozik a jelennel, és a mai igények kielégítését célozza meg. Az udvaron nem csak sütögető található, de egy kényelmes szauna is gondoskodik az ellazulásról, és egy nagy, többszemélyes jacuzzi a wellness élményről. A vendégház egész évben várja a látogatókat, hiszen a környék minden évszakban új arcát mutatja. Talán az egyik legizgalmasabb szezon az ősz, amikor hatalmas kirándulásokat lehet tenni a népszerű kirándulóhelyen.

Bodony, egy igazán hangulatos Palóc zsákfalu, ami 2 km-re helyezkedik el Parádtól, és 20 km-re található Kékestetőtől. A falu szélén csodálatos környezetben horgásztavat fedezhetnek fel a kirándulók, de szinte bármerre is indul az ember, mindenhol talál egy túraútvonalat. A Kékesen kívül a közelben található a télen közkedvelt mátraszentistváni sípálya, a Siroki vár, és aki hosszabb időre érkezik, annak ajánlatos az Egri várat is a programok közé venni.

   

Jó levegő számos program, több fürdő és Palóc ételek várják a Mátrába látogatókat, ne és persze az igazán elragadó vendégház. Aki egyszer itt megszállt, biztosan visszajáró vendég lesz!

Foglalási információ:

Apáti Erzsébet – 06309772569

pipacsestulipan.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top