Otthonok és Kertek

Fedezd fel a BozsókiArt egyedi készítésű fali dekorációit!

Egy otthon akkor válik igazán hangulatossá, ha belépve érezzük a harmóniát. Nemcsak a berendezés van hatással a lelki állapotra, hanem a dekorációs elemek is, hiszen ezek azok a plusz dolgok, amik örömöt szereznek, amivel szépséget csempészünk a helyiségekbe.

 

Előfordult már veled is, hogy beléptél a szobádba, és azt érezted, olyan üresek a falak?

Hogy valamivel fel kellene dobni, de nem tudtad eldönteni mi legyen az?

 

Sokan azt hiszik, ha mintás, fényes vagy színes tapétát vásárolnak, vagy különleges színűre festik a falat, az majd hangulatossá teszi a szobát, pedig ennél egy kicsit többre lesz szükség. A faliképek, festmények, egyszerűen öltöztetik a falat. A legkomorabb szobát is feldobják a megfelelően kiválasztott képek. De mégis, mi alapján érdemes dönteni? Attól függ, hogy az ember mennyire vágyik különlegesre, személyesre. Nagyon szép képeket lehet találni a nagyobb áruházakban is, de könnyen érezhetjük azt, hogy tucatárut vásárolunk.

Éppen ezért érdemes olyan festőt, művészt találni, aki nem csak elképzelésünknek megfelelő képet készít, hanem alkotásával biztosan egyedivé varázsolja otthonodat.  

 

Bozsóki Nándor több, mint 30 éve fest szenvedéllyel. A falfestés mellett dekorációs falakat és képeket készített. Számára a festés nem csak munka, hanem maga az élvezet. Érdekes feladat mindig új embereket megismerni, és elképzeléseik alapján újat alkotni. Nincs két egyforma munka, ami kikerült a keze alól. A dekorfalak, vagy fali képek pontosan azért különlegesek, mert harmonizálnak a megrendelő igényeivel, hozzá téve az alkotó saját kreativitását, érzéseit és látásmódját, ezáltal az ilyen képek rendkívül személyesek lesznek. Az elkészült alkotás évekig a családdal marad, akár generációról generációra szállhat, továbbadva a pillanatot.

Mi a megrendelés menete? Minden esetben személyes találkozó és felmérés szükséges ahhoz, hogy átbeszéljék az igényeket, és csak ezután kerül sor az árajánlat elkészítésére. Nándor legfőbb tulajdonságai a megbízhatóság és a pontosság, nem hiába versengenek érte, akik egyedi mintázatú képet, vagy falat szeretnének.

https://www.bozsokiart.hu/

www.tobbmintfestes.hu

+36203750554

bozsokiart@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top