Otthonok és Kertek

Slowood Cabins kabinok a természetesség jegyében

Időről időre szükség van egy kis töltődésre, elvonulásra, egyedüllétre, vagy pont a partnerünkkel való minőségi időtöltésre, mindezt élményszerű környezetben. A Slowood Cabins erdei kabinkái megadják az intimitás élményét, mindezt luxuskörnyezetben.

Mi is az a slow living? A világ túlságosan felgyorsult körülöttünk, így ha lépést akarunk tartani, mi is vele kell, hogy gyorsuljunk. Ez nem feltétlenül rossz dolog, de gyakran érezzük azt, hogy 24 óra nem elég, sem a dolgaink elvégzésére, sem arra, hogy eleget pihenjünk, pláne nem, hogy magunkkal törődjünk. Sokszor ahelyett, hogy sétálnánk egy jót, az autót választjuk, ahelyett, hogy főznénk magunknak, gyors ételeket eszünk. Hagyjuk, hogy a világ elszaladjon velünk, és mi vele szaladunk ahelyett, hogy benne élnénk. Az igazi kikapcsolódáshoz sokszor igenis el kell utazni, ki kell szakadni a megszokott környezetből, hogy egy kicsit a fókuszunk helyreálljon. A tiny house, vagyis kabinka pontosan ezt a kikapcsolódást segíti.

A Slowood Cabins kabinok a természetesség jegyében készültek a Hello Wood díjnyertes koncepciójában mely ötvözi a stílust a művészettel. A Slowood kabinkái egyedi tervezésűek kívül- belül, hiszen a különleges kialakítás célja, hogy a pihenni vágyók minél közelebb kerüljenek a természethez és egymáshoz. A felhasznált alapanyagok nagy része is természetes. Leginkább fából, kőből készült luxustermékekkel találkozhatunk, vagy olyan exkluzív megoldással, mint a moha plafon, vagy az üveg oldalú fürdőszoba- vagyis zuhanyzás közben az az érzésünk támad, mintha az erdőben lennénk. Egy gombnyomással azonban újra átláthatatlan tejüveggé válik. Pontosan ez az egyediség, ez a páratlan hangulat, ami megfogja a vendégeket.

https://m.facebook.com/slowoodcabins

Nem csoda, hogy hatalmas a kereslet a szálláshely iránt, hiszen akik ide látogatnak, valóban egy kicsit elbújhatnak a világ elől. A mesés erdei környezet, a fák ölelésében lévő privát terasz és jacuzzi, (ami minden kabinhoz jár) fokozza az intimitást, az egymásra figyelést, a szülők, – párok újra egymásra találását. A Slowood felnőttbarát szállás, pontosan azért, hogy segítse a teljes kikapcsolódást, a feltöltődést.

Kettő és négyszemélyes elhelyezésre is van lehetőség. A kétszemélyes kabinok, igazi összebújós, bekuckózos élményt nyújtanak a galérián elhelyezett ágyakkal, míg a négyfős baráti társaságoknak is kiválóan alkalmas. Hogy jól induljon a reggel, Rókáné premium reggeli kosara várja a küszöbön a szállás vendégeit, amit nyugodtan, saját környezetben tudnak elfogyasztani. A kosárka a helyi gazdálkodókat támogatja, így ínycsiklandó étkezésben lehet részük rengeteg finomsággal. Nem csak maga szállás környéke varázslatos, hanem maga a Balatonfelvidék is, ami egész évben híres a gasztronómiájáról, borászatáról, kirándulóhelyeiről. A Balaton 8 perc sétára van, de emellett számos más programlehetőség kínálkozik. Aki egyszer eljött és megtapasztalta ezt az életérzést, biztosan újra visszavágyik a kedves kis kabinkákba.

www.slowood.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top