Otthonok és Kertek

Tájba illeszkedő otthon

Az épület a dombos terület és a háttérben lévő erdő fő referenciapontjává vált.

Illeszkedik a meglévő topográfiához, egybeesik a tájképpel. A ház a gyönyörű kilátásra nyílik, és el van különítve a legközelebbi épületektől.

Az utcáról egyszintes épület látható, a garázs és üveg előcsarnok között. Az épületeknek ezt a jellegzetes testét a helyi törvény előírja, lejtős tetőkkel, teljes pala borítással.

Az épület fala adja a betonkerítést, a bejáratot fa terasz veszi körbe. A hálószobák a földszinten találhatók. Az épületnek ez a része az utcától láthatatlan.

A felső terasz alatt, a földszinti terasz teljesen fedett. A külső konzolos lépcsők mindkét teraszt összekapcsolják. A belső terekben a falak és a ferde mennyezet fehér felületeit üveg, csiszolt beton és természetes fa padló, fa lépcsők és sötét kiegészítők egészítik ki. A legfelső szinten nyitott nappali található.

A kamra, a dolgozószoba, a WC és a konyha fehér színű. A ferde síkon téglalap alakú könyvespolcot helyeztek el. A fa lépcsők a nappali szembetűnő részei. Amikor lemegyünk, közvetlenül kijuthatunk az alsó teraszra. Ezen a emeleten található 2 szoba a gyermekek számára, fő hálószoba öltözővel, WC, mosókonyha és hegymászó edzőterem. Ezen felül az alsó szinten egy kívülről elérhető raktár is található.Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top