Otthonok és Kertek

Tippek és ötletek

A tavasz beköszöntével néhány egyszerű dekorációval, változtatással feldobhatjuk az otthoni egyhangúságot.

A konyha fontos pontja a lakásnak, ez az a hely ahol indul a nap, elfogyasztjuk a reggeli kávénkat, a család apraja nagyja megfordul itt, az egész nap hangulatát jobbá teszi. Mit is csináljunk hogy ne legyen nagy a felhajtás?

Néhány szín hozzáadásával teljesen más hatást érhetünk el. Rengeteg ötlet megvalósítható, más színű fal, tapéta, szekrények, munkalapok, és így tovább. Ha nem akarunk sok pénzt költeni, pl. átfesthetjük a konyhaszigetet, vagy színes kiegészítőkkel feldobhatjuk a konyhát. Fényképeket is adhatunk a konyhához, elegáns megjelenést kölcsönöz.

A munkalapok cseréjével is teljesen más kinézetet kap a konyha. Akár üveg, fa, gránit, márvány is szóba jöhet. Válasszunk kontrasztos színeket, melyet a szekrény erősít, a márvány vagy kő hosszú távú és tartós is, ugyanakkor hűvös de merész megjelenést mutat.

A szekrények a legfontosabbak a konyhában, akár hideg, vagy merész is lehet. Nemcsak színekben, de mintákban is kreatív lehetőségek vannak. Lehetnek akár kopottas megjelenésűek is.

A konyhasziget meghatározó pontja a helyiségnek. Válasszon teljesen más stílust, például egy régies hangulatú fa szekrényt, mely teljesen új formában tünteti fel a konyhát.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top