Otthonok és Kertek

Történelmi átalakítás

A Studio Delecto nemrégiben egy kétgyermekes fiatal pár számára tervezte, ez alábbi inspiráló apartmant, mely Szófiában, Bulgáriában található.

A lakás egy zárt típusú lakóépületben található, Szófia egyik leggyorsabban fejlődő területén. A lakás tulajdonosai, egy fiatal pár, két gyermekeikkel, nyílt teret és fénnyel töltött lakást kívántak elérni.A magánterület, amely a két kicsi hálószobáját, egy fürdőszobát és egy hálószobát tartalmaz saját fürdőszobával, a nappali területtel egy előtér köti össze.

A nappali szobát két terület határozza meg: egy étkezősarok, mely egy fehér, fényes, lakkozott és egy természetes tölgyfából készült konyhával egészül ki, és egy pihenő rész kanapéval.A kanapé a pihenőterületet három részre osztja, színekkel feltüntetve: televíziós térségre, egy karosszékkel és egy könyvespolccal ellátott olvasóterületre, valamint a nagy ablakokkal szemben fekvő hálószobára.

A projekt általános színpalettája a telítetlen és hűvös fapadlót fényes csiszolt és élénk természetes tölgyfelületekkel kombinálja.A felületek változatosságát erős karakterű bútorok egészítik ki, amelyek hangsúlyozzák az eklektikus forma személyiségét.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top