Otthonok és Kertek

Új-Zélandi “kunyhó” country stílusban

A Back Country Házat egy építész építette magának és családja számára, mely egy kétszintes épület, hagyományos kunyhó inspiráció alapján.

David Maurice egy kétszintes rezidenciát álmodott meg Új-Zélandon, amely szoros kapcsoolatot kíván teremteni a vidéki környezettel.

A projekt a földszinten egy nappaliból, konyhából és étkezőből áll, amely a ház lakóhelyének meghosszabbításaként a teraszban folytatódik. A szabadtéri kandalló biztosítja, hogy a veranda egész évben használható, míg a süllyesztett két kád lehetővé teszi a lakóknak a szabadban történő fürdést. Ha nincs rá szükség, a kádakat egy egyszerű fából készült asztallal lefedik, ahol a szabadban vacsorázhatnak, vagy csak rajzolhatnak a gyerekekkel.

Belül van egy kandallós nappali, egy kényelmes hintaszék, néhány kényelmes bútor és hangszerek. Az emeleten, a lejtős tető alatt a hálószobában egy  hosszú íróasztal található az irodai munkák számára. Ami érdekes, az ágyat felfüggesztették hogy pihentetőbbé váljon. Az egész hálószoba az ágy köré összpontosul, az ágy feletti tetőablakok is érdekesebbé téve a szobát.

A belső dekoráció nagyon egyszerű: fehér falak és sok világos színű természetes fa, amely teljesen beleilleszkedik a környezetbe.

Forrás: DigsDigs

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top