Otthonok és Kertek

Kő és fa: Az elegancia és a természet harmóniája

Az újonnan épített, 6600 négyzetméteres rezidencia igazi gyöngyszemét képezi a modern építészetnek. A kő és fa természetes elemeinek harmóniáját erősítik, melyek lenyűgözően összeolvadnak a környezettel, és időtlen eleganciát kölcsönöznek az otthonnak. Az egész házat áthatja a családiasság, amit a gondosan válogatott, eklektikus bútorok és antik darabok tovább erősítenek.

Ezek a ritka tárgyak, melyeket a világ minden tájáról szereztek be, egyedi karaktert kölcsönöznek az otthonnak és tükrözik az utazások, a művészetek és a kultúrák iránti szenvedélyt. Az új rezidencia a modern és a hagyományos, a természetes és a művészi kifinomultság tökéletes egyensúlyát képviseli. Az otthon minden szeglete, minden részlete a gondos tervezésről és a minőségről tanúskodik, hogy a lakók minden pillanatban otthon érezzék magukat.

A belsőépítészek egyedi antik darabok és bútorok eklektikus gyűjteményét gyűjtötték össze és szerezték be a világ minden tájáról, amely gazdag történetekben és történelemben. A természeti világ és a Montana táj nagyon elevenen él ebben az otthonban, a nappali faux bois tűzifatartójától és a kandalló fölötti Van der Straeten kézzel megmunkált bronz tükörig.

A Montana táj és természeti világ lenyűgöző megjelenítésével büszkélkedő otthonban minden részlet gondosan átgondolt, hogy a természet szépségét a belső terekbe hozza.

  • Belsőépítészet: WRJ Design Associates
  • Építész: JLF Architects
  • Tájépítész: Verdone Tájépítészek

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top