Otthonok és Kertek

A tanya és a luxus világa

Végre megszabadulunk a város poros levegőjétől, s belesimulunk a vidéki élet nyugalmába, hétvégénket most egy igazán természet közeli helyen, a Göcsej kicsiny szőlőhegyén töltjük, itt a Patóhegyi Borházfaluban.

A VillaFarm Resort & Spa 13 évvel ezelőtt még csak egy álom volt. Szabó József álma, aki e kis házban és az azt körülölelő földterületben nem az elmúlást, hanem a nyugalom új szigetét látta. Arra gondolt, ha rá ilyen hatással van ez a vidék, miért is ne osztaná meg mással, miért ne teremthetné meg azt a világot, ahonnan a vendégek feltöltődve és pozitívan távoznak? Ez a szilárd belső motiváció és a végtelen teremtő erő végül meghozta gyümölcsét. A kezdetben egy szobás VillaFarmon ma már akár húsz fő is álomra hajthatja a fejét. A ház stílusában leleményesen ötvözi a farm-hangulat egyszerűségét és a felhasznált anyagok luxusát.

Az apartmanoktól karnyújtásra pedig fűtött medencét, szabadtéri pezsgőfürdőt és szoláriumot találunk, amit a finn és infra szauna tesz teljessé. A panoráma üvegfalnak hála a téli didergő hidegben is a wellness vagy a kandalló mellett ülve a szoba melegéből élvezhetjük a karácsonyi hóesést. A VillaFarm így bármely évszakban a test és lélek teljes feltöltődését szolgálja, kiegyensúlyozott nyugalmában visszaköszön a természet és a vidék jellegzetes bája. Ki ne élvezné, ha céges továbbképzését vagy éppen leánybúcsúját egy ilyen környezetben tölthetné? Erre a kérdésre mindannyian jól tudjuk a választ.

József számára mindig az volt a fontos, hogy a házban mindenki otthon érezze magát, a legapróbbaktól egészen az idősebb generációig, ezért az udvar kialakításakor a színpompás sziklakert mellett természetesen helyett kapott egy lombház is, csúszdával, asztali tenisszel, gyerek íjjakkal és egy mini focipályával, de a fedett teraszon akár kedvünkre csocsózhatunk is.



Legyen szó glamourról vagy bográcsos gulyásról, imádnivaló ez a sokszínűség, és az, hogy még mindig születnek új dolgok a Farmon. Nem sokat várat már magára a medence bár, a további bővítéseknek köszönhetően pedig a VillaFarm Resort & Spa hamarosan alkalmassá válik akár ötven fős rendezvények, céges továbbképzések, valamint esküvők befogadására is. A kert fejlesztése még közelebb hozza a természetet, így a jóga-hétvégék, valamint a hölgyeknek szervezett, testet, lelket felfrissítő programok még inkább a harmónia keresésének színhelye lesz.


info@villafarmresort.com

http://www.villafarmresort.com/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top