Otthonok és Kertek

2024-es technológiák: új generációs repülőgépülések

A Caon iroda tervezői az ausztrál Woolmark céggel együttműködve bemutatták a Modulo-t – az ausztrál merinó báránygyapjúval kárpitozott repülőgépülések innovatív dizájnját, amely természetes, megújuló és biológiailag lebomló szálakból készül. Bár azt gondolhatnánk, hogy ezeket az üléseket az első osztályú utastérben való elhelyezésre tervezték, a felhasznált anyagok és technológiák lehetővé teszik, hogy szolgáltatási osztálytól függetlenül mindenhol használhatóak legyenek.

A kulcsfontosságú újítás az ausztrál merinó gyapjú felhasználása fő anyagként. A Caon kutatásai kimutatták, hogy ez az anyag elképesztően puha, légáteresztő és tartós. A szék vázszerkezetét kialakító anyagok, mint a titán, alumínium és szénszál, külön-külön kerülnek felhasználásra, nem pedig összekeverve, hogy megőrizzék az alap anyag könnyűségét és erősségét. A váz támogatja a 3D tervezési technológiákkal előállított szövetmembránt. A szövet tartalmaz szén- és rugalmas polimereket, amelyek lehetővé teszik, hogy a szék zárt, hőszigetelt kapszula kialakítást kapjon.

Az Artisano székek csupán a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A fa, bőr és fém kombinációja nemcsak eleganciát kölcsönöz nekik, hanem a tartósságot és a kényelmet is garantálja. A kifinomult design és a precíz kidolgozás mindenki számára vonzóvá teszi ezeket a bútorokat. A gyártó célja az volt, hogy egyedi és stílusos megjelenésű termékeket hozzon létre, amelyek emellett még praktikusak és kényelmesek is.

Az állítható üléssel felszerelt pad rendelkezik tárolóhellyel. Az elektronikai eszközök elhelyezhetők egy kis, megvilágított polcon, miközben a távoli munkavállalók az összecsukható asztalt használhatják munkaállomásként. Az ülésbe beépített kezelőpanel lehetővé teszi az utas számára, hogy testre szabja az ülés beállításait, a hőmérsékletet és a kapszulában lévő világítást.

Caon Tervező Iroda

Olvasni jó

Scroll to Top