Otthonok és Kertek

Zölden zöldben – Új, fenntartható lakópark épül a fővárosban

A LAKE11 Home & Park rohamléptékben épül Budapest XI. kerületének új, zöldövezeti városrészében, egy igazán festői, zöld környezetben, a Kánai-tó partján! A magas minőségű anyagok, a legmodernebb építészeti technológiák és az okosotthonmegoldások előnyei mellett előkelő helyen szerepel az energiatakarékosság is, hiszen a LAKE11 otthonaiban megújuló energia biztosítja majd a hűtést, a fűtést és a használati meleg vizet is.

A zöld filozófia a gyakorlatban is tetten érhető tehát, a hőszivattyús rendszerrel károsanyag-kibocsátás nélkül üzemeltetik a hűtés-fűtés rendszert, a fenntartható működést segítik még a díjnyertes tervezők által megálmodott épület elrendezési és tájolási koncepciók, a nagy üvegfelületek, illetve az okosan vezérelhető árnyékolórendszerek is.

A LAKE11 modern épületei nem sablonlakásokból állnak: a tervezők telkenként és épületenként különböző, az adott táj adottságaihoz illeszkedő otthonokat terveztek, amelyek között biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A lakópark otthonaira a fővárosi átlagnál jóval tágasabb terek jellemzők, mindegyikhez tartozik egy jól kihasználható terasz vagy magánkert, a belsőépítészeknek hála pedig 12 stíluskoncepció közül válogathatunk, az ízlésünknek megfelelően. A széles lakáskínálatban megtalálhatók praktikus stúdiólakások, tágas, akár négy külön hálószobás lakások, családi belső kétszintes duplexek, elegáns penthouse-ok vagy az óriási terasszal rendelkező grand terrace ingatlanok. Itt fiatal párok, kisgyermekesek, nagycsaládok, a fenntarthatóbb otthonra vágyó, idősebb generáció képviselői, sőt – a kiemelkedő lokációnak köszönhetően – a befektetők is megtalálják a számításaikat.

A lakóparkot a kertvárosias, parkos, fás környezet, a saját futókör, a kutyafuttató, a szabadtéri fitneszpark, a promenád, a több korosztályos játszótér és a gazdag növényvilág teszi még otthonosabbá – így a leendő lakók az agglomeráció előnyeit élvezhetik karnyújtásnyira a budai belvárostól. A piacon egyedülálló, 10-90 százalékos fizetési konstrukció pedig nagyban megkönnyíti a költségek ütemezését.

A lakások várhatóan 2024. nyarán kerülnek átadásra. A www.lake11.hu weboldalon további információkat, sőt egy interaktív Lakásválasztó Programot is találunk, ahol akár leendő otthonunk teraszáról is körbenézhetünk!

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top