Otthonok és Kertek

Párizsi elegancia, egy francia riviéra ihlette oázis

Lily Kaisarova legújabb alkotása, ez a lenyűgöző apartman, a francia riviéra napsütötte partjainak eleganciáját idézi meg.

A tervező gondosan válogatott természetes anyagokkal és pasztell színekkel teremtett egy olyan légkört, amelyben a fiatal, olvasás- és utazáskedvelő nők otthon érezhetik magukat.

francia riviéra

A homokszínű bézs, a zsályazöld, a meleg fa tónusok és az óceánkék színek hangsúlyozzák a tengerpart természetes szépségét, növelve a nyugodt atmoszférát.

A lakás szívét a tágas nappali adja, ahol a puha, bézs színű kanapé és a kényelmes olvasószék meghívnak egy jó könyv társaságában eltöltött órákra. A falakon gondosan válogatott művészeti alkotások és a természetes fény játéka fokozza a nyugodt atmoszférát.

A konyha, bár méreteiben szerény, mindennel felszerelt, amire egy modern nőnek szüksége lehet. A fehér kvarc munkalap és a zsályazöld szekrények elegáns kontrasztot alkotnak, a természetes fény pedig a természetes furnér redőnyöknek köszönhetően áraszthatja el a teret.

A hálószoba egy privát oázis, ahol a textúrált falak és a puha ágyneműk biztosítják a tökéletes pihenést. Az egyedi, lengőajtós üveg válaszfal elegánsan választja el a hálószobát a nappalitól, miközben megőrzi a tér nyitottságát.

     

Az egyedi anyagok és szerelvények közül a fürdőszobát díszítő merész kék spanyol csempék és a hangsúlyos falak kiemelkednek, melyek hagyományos technikákkal készültek a jellegzetes megjelenés érdekében. Az arany lámpatestek elegáns kontrasztot alkotnak a bézs dekorvakolattal és a faszerű laminált bútorokkal, összekapcsolva a dizájnt.

     

     

Az intelligens tárolási megoldásokat maximálisan kihasználva a folyosón található nagy szekrény szezonális ruhák és háztartási cikkek rendszerezésére szolgál. A világítás tervezése kiterjed a fő lámpákra, reflektorokra és passzív megvilágításra a polcokon belül, lehetővé téve a lakók számára, hogy kiemeljék a műalkotásokat és díszítőelemeket, növelve a lakás általános vizuális vonzerejét, mintha egy múzeumi kiállítás lenne.

Ez az apartman a francia riviérán példázza a modern stílust és kényelmet, bemutatva, hogy az átgondolt tervezés hogyan teremthet lenyűgöző lakókörnyezetet egy forgalmas városban.

Nézd meg a többi kis lakás cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!
Oszd meg!

Olvasni jó

Scroll to Top