Otthonok és Kertek

Dakea: Több mint egy tetőablak

Dakea: A fenntarthatóság új dimenziója a tetőtéri ablakok világában.

 

Dakea Márka: minőség, elérhető ár. A piacon elérhető leghosszabb garancia és fenntarthatóság a tetőablakok piacán

Az Altaterra, a tetőablakok piacának egyik kiemelkedő szereplője, a Dakea márka mögött álló vállalat, amely kiváló minőségű és megfizethető termékeivel hódította meg az európai piacot. Az Altaterra 2001-ben alakult, a Dakea márka büszke tulajdonosa és mára pedig a sajátmárkás piaci szegmensben piacvezető vállalat lett Európában. Az Altaterra  a Velux Csoport önálló tagjaként több, mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a tetőablakok fejlesztésében, gyártásában.

Elkötelezettség a Kiválóság és Fenntarthatóság iránt

A több mint 80 éves tapasztalat révén a cég folyamatosan a vásárlók igényeire szabott, innovatív megoldásokat keres, és célja, hogy hosszú távon is fenntartható termékeket kínáljon, ez a fajta elköteleződés a fenntarthatóság mellett a vállalati működésének minden szintjén megmutatkozik. Az Altaterra aktívan részt vesz a Velux Csoport ambiciózus fenntarthatósági célkitűzéseinek elérésében, célja, hogy 2030-ra teljes mértékben csökkentse a működéséből származó kibocsátásokat (Scope 1 és 2), valamint az ellátási láncból származó kibocsátásokat felére mérsékelje (Scope 3).

Dakea: A tökéletes B-márka

A Dakea márka az Altaterra prémium termékcsaládját képviseli, amely a szakemberek és az építkezők számára készült. A Dakea tetőablakok a legújabb technológiával készülnek, és a vásárlók számára kiemelkedő ár-érték arányt biztosítanak. A márka különösen nagy hangsúlyt fektet a könnyű beszerelhetőségre, a hosszú élettartamra és az elegáns megjelenésre.

tetőtériablak

Dakea: 20 év garancia a tetőablakok királyától.

A Dakea annyira biztos az ablakok kiváló minőségében, hogy jelenleg a piacon elérhető leghosszabb, 20 éves garanciát biztosítja. A Dakea tetőablakokhoz a “Next 20 guarantee” rendszernek köszönhetően akár 10+10 év garancia is járhat, amely biztosítja a vásárlók nyugalmát és elégedettségét. Egy a Dakea közvetlen ügyfelei körében 2024. március és április hónapokban végzett felmérésünk eredménye szerint a Dakea márkát 5 fokozatú skálán 4,5-re értékelték a partnerek, ez azt jelenti, hogy 10-ből 9 szakember ajánlja magát a márkát és a Dakea termékeket. A Dakea portfóliójában nemcsak tetőtéri ablakokat találunk, hanem a számos beépítési kiegészítő mellett kényelmi kiegészítőket is, mint például a Dakea szolár redőnyt vagy a Dakea belső árnyékoló rolókat, amelyek tovább növelik az otthonok komfortját és funkcionalitását.

Elérhető jólét és egészségesebb élet

A cég hisz abban, hogy a napfény és a friss levegő mindenki számára megfizethető kell, hogy legyen. A vállalat elkötelezett abban, hogy minőségi tetőablakok és kiegészítők révén több család élvezhesse a jólétet és az egészségesebb életet saját otthonában. A Dakea termékekkel mindenki megtapasztalhatja a tetőtérben rejlő lehetőségeket, és élvezheti a természetes fény és a friss levegő nyújtotta előnyöket. Hogyan válasszuk ki a megfelő tetőtéri ablakot? Ebben is segítséget kapnak mind a szakemberek, mind a lakástulajdonosok. Online elérhető ablakkonfigurátor segítségével könnyedén, pár lépésben megtudhatja mely ablak a legmegfelelőbb.

A Dakea-ablakok faanyaga

A Dakea termékcsalád minden fa tetőablakának fő alkotóeleme a gondosan válogatott, fenntartható erdőből származó (FSC tanúsítvánnyal rendelkező) északi fenyő. Szigorú gyártási folyamatunk célja a felhasznált fa tartósságának fokozása azáltal, hogy megfelelő körülmények között, például ellenőrzött páratartalom mellett zajló folyamatoknak vetjük alá. A fa védelme érdekében kizárólag ökológiai, vízbázisú festékeket és lakkokat használunk.

Dakea Ultima Energy – A minőség kimagasló, az ár kedvező!

A háromrétegű üvegezésű Ultima Energy tetőablak a Dakea kínálatának csúcsterméke. Speciálisan megválasztott üvegek, bevonatok, fóliák és két kripton töltésű kamra. Ennek a kialakításnak köszönhetően az ablak rendkívül energiatakarékos: nyáron megakadályozza a túlmelegedést, télen pedig a hőveszteséget. A felhasználók ráadásul értékelik a kívülről jövő zajok (beleértve az eső okozta zajokat is) 50%-kal jobb csökkentését is. Ahogy már említettük, az ablak kriptonnal van töltve, ami lehetővé teszi, hogy megőrizze magas energiahatékonysági paramétereit.

A Dakea Ultima Energy tetőablak vételára tartalmazza a víz- és hőszigetelést is. A páraáteresztő fólia garantálja a vízzáróságot és ráadásul előre méretre van gyártva, a habosított polietilén szigetelő keret, amely  tömítő keretet képez az ablak és a szarufák között, ezek az előregyártott termékek a beépítés során időt takarítanak meg.

Tudjon meg többet a Dakea márkáról:

www.dakea.hu

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/SziaDakea

 

Olvasni jó

Scroll to Top