Otthonok és Kertek

A VÁSZOLYI VILLA SZENT JAKAB

Vászoly egy meseszép kis falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében.

Az apró völgy, amelyben szerényen meghúzódik erdőkkel, patakokkal, friss vízű forrásokkal ölelt. Az erdők-mezők, vadvirágos illatos rétek lágy ritmusban váltakoznak a szépen ívelt dombokkal, melyeket dúsan tarkítanak szőlők és borospincék. A környéket változatos flórája-faunája és domborzata ideálissá teszi a természet megfigyelésére, barangolásokra, hosszabb kirándulásokra, sportolásra gyalog, kerékpáron, vagy lóháton. Ettől a csodálatos nyugodt környezettől mindössze öt perc autózás a Balatonakali strand, két perc a Royal Balaton Golf és Yacht Club, elérhető lovaglási lehetőség, tizenöt perc Tihany, Balatonfüred, a közelben található a Káli-medence, Kapolcs, a Bakony, Nagyvázsony és Veszprém.

Falunk vadregényes részén található egy vízi színpaddal és nézőtérrel ellátott gyönyörű tavacska, mely nyaranta művészeti (színházi-zenei) eseményeknek ad otthont. A Galéria és a mesterségek háza pedig szép és érdekes kiállítások helyszíne.

A falu egyik legszebb részén, közvetlen a Katolikus templom szomszédságában áll a Balaton-felvidéki építészeti tradíciókat követő új építésű Villa Szent Jakab, melyet a legkorszerűbb fűtés – és hűtés rendszerrel szereltünk fel, így egész évben tudjuk fogadni Vendégeinket. A ház, 6 kisebb –nagyobb fürdőszobás, ízlésesen, kényelmesen berendezett szobával rendelkezik. Minden szobához tartozik led TV, ingyenes WIFI és autóparkoló.

A pihenés részeként gasztronómiai élményre hívjuk Önöket.  Helyi és Balaton-felvidéki kézműves termelők finomságaiból is kínálunk reggelire. Plusz szolgáltatásként a villa kertjében hagyományos kemence és grillsütő áll a csoportban érkező vendégeink rendelkezésére. A Villa Szent Jakab elvonulós, csendes pihenésre és társasági programokra egyaránt kiváló.

www.villaszentjakab.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top