Otthonok és Kertek

ACO a kertben és a házban

A klímaváltozás korszakában élünk, amikor időjárásunkat a nagy gyakorisággal és gyorsan változó szélsőségek jellemzik. Korábban szinte sosem tapasztalt csapadékintenzitással találkozhatunk mind gyakrabban – a nem kívánt nedvesség pedig negatív hatással van az építőanyagokra, szinte minden esetben. Meglévő vagy tervezett ingatlanunk esetében aktuális tehát a kérdés: milyen megoldások szükségesek és lehetségesek az ingatlan állapotának hosszú távú megőrzése érdekében?

Optimális esetben az ingatlanok hosszú élettartamának biztosítása már a tervezési fázisban elkezdődik, hiszen a kellően átgondolt minőségi megoldások szinte teljes mértékben képesek kivédeni a természet elemeinek romboló hatását. E mellett természetesen a már meglévő ingatlanok is nagy sikerrel korszerűsíthetők a mai igényeknek megfelelően.

Ennek okán egyre nagyobb hangsúlyt kap épületeink vízelvezetésének kérdése is, melynek kiépítésekor a funkcionalitás mellett az esztétika is kiemelt szempont kell, hogy legyen!

Vízelvezetés: Egy feladat. Egy rendszer.

Az ACO vízelvezető rendszer vízmentesen tartja az épületeket és a bekötő utakat, megvédve ezzel az ingatlan építőanyagait a károsodástól.

Az ACO változatos megoldásokat kínál a víz elvezetésére, melyek alkalmasak a legtöbb burkolathoz és épületkialakításhoz. Termékeink a legmegfelelőbb vízelvezetést garantálják, de funkciójuk kitöltésén kívül többre is képesek: a széles kínálatnak köszönhetően hatékonyan ötvözik a funkcionalitást és a dizájnt, mindezt természetesen a legmagasabb minőségben.

Az ACO Self vízelvezető rendszereket kifejezetten családi / társas házas környezetű felhasználásra fejlesztettük ki. Termékeinket a könnyű beépíthetőség, használat, karbantarthatóság, kompatibilitás és a minőségi, időtálló anyagok és design jellemzi. Felhasználhatóak önálló módon és rendszerben is beépíthetők, hiszen a vízelvezetés önmagában csupán a víz kezelésének az első lépése egy családi háznál. Az egymáshoz kapcsolódó rendszerelemeknek köszönhetően lehetőségünk van a víz összegyűjtésére és a megfelelő helyre történő visszajuttatására is.

Termékpalettánkban megtalálhatóak a zuhanyfolyókák, ház körüli vízelvezető folyókák, pontszerű összefolyók, beépíthető lábtörlők, kavicsstabilizáló rács, gyeprács, angolakna, szikkasztórendszer és szivárgórendszerek.

Beltérre pedig a legújabb trendeknek megfelelően, akadálymentes és kiemelkedő designnal rendelkező fürdőszobai zuhanyzók kialakításához kínáljuk minőségi, rozsdamentes zuhanyfolyóka termékcsaládunkat.

Bővebb információért keresse fel weboldalunkat: acoself.hublank blank blank

blank

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top