Otthonok és Kertek

Reck prémium kategóriájú hálószoba bútorok gyártója

Meggyőződésünk, hogy a hálószoba otthonunk egyik legfontosabb szeglete, ahol életünk egy meghatározó részét töltjük.  Csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy prémium kategóriájú hálószobabútorok gyártásával a lehető legkomfortosabbá tegye ezt a teret.

Fő profilunk a boxspring típusú ágyak, matracok és az ehhez tartozó egyéb kárpitozott hálószobai kiegészítők készítése és forgalmazása.

Magyarországi gyártóüzemünkben több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező lelkes szakember gárda várja, hogy megrendeléseiket maximális minőségben, egyedileg, az Ön elképzeléseinek és anyagválasztásának megfelelően elkészítse.

Bemutatótermünkbe előre egyeztett időpontban bárki, szinte bármikor ellátogathat, ahol a személyes tanácsadás mellett termékeink kipróbálására is lehetőséget biztosítunk.

Speciális szaktudást igénylő, különleges kívánságok esetén lehetőséget biztosítunk, hogy vevőink ellátogathassanak gyártó cégünk telephelyére, ahol a helyi szakmai stábbal közvetlenül tárgyalják meg a megálmodott hálószoba bútor részleteit. A látogatás során megismerhetik prémium alapanyagainkat és a gyártás részleteibe is betekintést nyerhetnek.

Miben nyújt többet a RECK?

  • egyedi méretek és elképzelések megvalósítása akár 2 héten belül
  • óriási választék, közel 200 féle szövet, több 100 ágykombináció, 25 féle matrac
  • házhozszállítás 10 munkanapon belül

Amennyiben a luxus szállodákban tapasztalt kényelmet szeretné lakásába hazavinni – mindezt megfizethető áron – tökéletes választás vagyunk!

 

Elérhetőségeink:

Reck Furniture Kft

Kontakt: Molnár Ágnes

Cím: Promenade Garden Irodaház, 1133 Budapest Váci út 80. (bejárat a Révész utcai oldalról)

Web: https://reck.hu/

Email: info@reck.hu

Tel.: +36 20 929 1360

Facebook: reck furniture

Instagram: reck_furniture

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top