Otthonok és Kertek

Balatoni nyaralás mobilházban.. de mi az a mobilház?

Idén sokan vagyunk vele úgy, hogy újratervezzük nyaralásunkat: külföld helyett inkább belföldi úticélra esik a választás, és biztonságos, több privát teret adó szálláshelyek után kutatunk.

Eddig is tudtuk, hogy a Balatonnál több vízparti kemping is van, de miért lehet ez érdekes számunkra, ha esetleg se sátrunk, se kempingfelszerelésünk?

A megoldás: a mobilház!

A kempingezés egyik modern és komfortos formája ez a szállástípus. Szó szerint mobil a ház, ugyanis kerekei vannak, szükség esetén áthelyezhető, és mindent tud, amit egy összkomfortos kis nyaraló adhat: praktikus berendezésével, saját fürdőszobával és konyhával, hálófülkékkel és terasszal minden igényt kielégít. Mindezekhez társul a kemping adta szabadság érzése, a tágas terek, szellős strandok és kempingen belüli szolgáltatások.Többféle méret létezik belőlük, foglalhatunk klímával felszereltet is, és van olyan, amely közvetlen vízparti fekvésű, így a víz és a természet szépségében gyönyörködhetünk egész nap.

Ezek a házak egymástól különállóak, önellátóak, a vendégek közlekedése a szabad levegőn történik, így ha eddig bizonytalan volt, hol nyaralhat idén biztonságosan, akkor ez most egy remek lehetőség.


Balatoni mobilházak legnagyobb választékban a Balatontouristnál:

www.balatontourist.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top