Otthonok és Kertek

Tökéletes pihenés Újiregen, a karácsonyi díszbe öltözött Villa Farm Resortban

A veszélyhelyzet miatt a turizmus számos lehetősége megszűnt, viszont teret ad másfajta kikapcsolódásnak.

Aki korábban nem próbálta az apartmanos lehetőséget, remek alkalom, hogy elvonulhasson és élvezze a téli hangulatot családjával, barátaival abban az exkluzív környezetben, amit a Villa Farm Resort nyújt vendégeinek.

Adventre és az ünnepekre hangolva töltődjünk fel mesés környezetben!

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, télen a villa egy igazán varázslatos, mesebeli arcát mutatja. Advent közeledtével ünnepi díszbe öltözik a villa, kívül- belül karácsonyi manók, diótörők, ezernyi dísz és fény csal mosolyt a vendégek arcára.

A pihenésre vágyók igényeiknek megfelelően a villa 3 lakrésze közül választhatnak. A két nagyobb, kiváló családosok számára, míg pároknak az igazi meghitt, összebújós garzon ajánlott.

A szálláson található beltéri wellness minden vendég számára elérhető, akár ébredés után jöhet is a forró szauna, vagy az esti hidegben a pezsgős jacuzzi! A panorámás szaunavilág igazi feltöltődést nyújt.Most, amikor mindenki ki van éhezve a levegőváltozásra, kikapcsolódásra, társaságra a villa nem csak egy átlagon felüli elvonulást biztosít, hanem  ízig-vérig karácsonyi hangulatot teremt, távol a városok zajától.

A 25-fős Villa Farm Resort nem csak különálló egységenként létezik, baráti társaságoknak összejövetelekhez, vagy csapatépítő tréningekhez is tökéletes választás. Nyáron kiváló esküvői helyszín lesz azok számára, akik a különleges pajta lagzira vágynak.7095 ÚJIREG, Jász u. 11.

info@villafarmresort.com

Telefon: +36 70 613 9333

http://www.villafarmresort.com/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top