Otthonok és Kertek

Diszkrét és praktikus: a vécék új generációja

Szeretnék Bidét, de kicsi a fürdőszobám! Ne kössön kompromisszumot! Válassza a Világszerte elterjedt Szállodák és Orvosi Intézmények minőségi közkedvelt porcelánját, mely egyben Bidé is és WC is!

A WC+Bidé 2in1-nek köszönhetően már nem csak a nagy fürdőszobák kiváltsága lehet a bidé.

Kis alapterületű fürdőszobák és mellékhelyiségek tervezésekor gondot szokott okozni a bidé elhelyezése – már ha egyáltalán a vécé mellett sikerül neki helyet találni.

Ilyen esetben a legjobb választás lehet a WC+Bidé 2in1 az Alea Szan Hungary Kft-től.

Ennek a típusnak különlegessége, hogy a fúvókát a vécé peremében (az ún. gallérjában) helyezték el gyárilag. Általa nem csak helyet, hanem pénzt is spórolhatunk, hiszen nem kell külön megvásárolni a vécét és a bidét.

A másik nagy előnye az egyszerű szerelése, hiszen az itt megtalálható útmutató szerint könnyen és gyorsan elvégezheti az általunk megbízott szakember.

A vécékagylóba épített fúvókából áramló kellemes meleg vizet egy fali egykaros zuhany keverő csapteleppel lehet megoldani. A klasszikustól a modernig rengeteg stílus közül választhatunk, bizonyos modelleket pedig akár más színben is megrendelhetünk.

A gyártó 10 év garanciát vállal a termékekre.

Szintén kedvelt típus a falra szerelhető, perem nélküli, beépített fúvókával rendelkező WC+Bidé 2in1. Modern formájának köszönhetően valamennyi fürdőszoba stílusához illeszkedik, kivitelezésének köszönhetően pedig rendkívül helytakarékos is. Különlegessége, hogy a gallérperem rész teljesen eltűnt róla, így sokkal könnyebben tisztán tartható és egyszerűbben megakadályozható a baktérium megtelepedése.

Másik nagy előnye a rejtett szerelés, amely lehetővé teszi a víztakarékos öblítést. A cég természetesen monoblokkos (porcelán tartályos) hátsó, illetve alsó kifolyású modelleket is forgalmaz.

www.bideswc.hu

Telefonszám: 06202641700

papp.annamaria@wcbidet.hu

[video:https://www.youtube.com/watch?v=mSAZtJGGiDg&t=3s width:550 align:center autoplay:1]

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top