Otthonok és Kertek

Kerítés, amely sose megy ki a divatból

A rudazott kerítések hosszú évek óta vannak jelen a piacon, időnként új trendek bukkannak fel, új designok, stílusok jelennek meg, hogy minden korosztály megtalálja azt a formát, típust, magasságot és színt, amely megfelel az elképzeléseinek.

Az EXALT® rudazott kerítéseket a természet vonalai inspirálták, a függőleges rudak ennek megfelelően véletlenszerűen, szabálytalanul helyezkednek el. Kifinomult és eredeti megjelenésüknek köszönhetően az EXALT® rudazott kerítésekkel olyan megoldást tudunk kínálni megrendelőinknek, amelyek egyszerre modernek és mutatósak. A már meglévő EXALT® termékcsalád most két új termékkel bővült, melyek a tervezésnek köszönhetően keskenyebbek, a ritmus és az eredetiség érzetét keltik. A különbség az előző EXALT® rudazott kerítésekhez viszonyítva a vízszintes profilba süllyesztett függőleges rudakban nyilvánul meg.

Az EXALT® rudazott termékek sokfélék, típustól függően kérhetők szögletes rudakkal, 45 fokban elforgatott szögletes rudakkal, valamint 20mm, 25mm vagy 30mm átmérőjű cső rudakkal.

Oszlopaik szintén lehetnek szögletes vagy cső oszlopok. Telepítése egyszerű és gyors és köszönhetően a láthatatlan csavar rögzítési módnak a kerítés megbonthatatlan.

Tökéletesen illeszkednek az ALLIX rudazott kitöltésű kapukhoz és LEXIE dekoratív panelekhez, valamint itt hívnánk fel a figyelmet arra, hogy az ALLIX termékcsalád hamarosan bővülni fog az EXALT Oblic és EXALT K-re kitöltésekkel is.

A rudazott kerítéseknél is, mint a legtöbb termékünknél a RAL skála 200 színéből lehet választani, de a matt és textúrált színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően.              


Műszaki információkért keresse kollégáinkat a +36-1-336-3100 telefonszámon vagy a dirickx@dirickx.hu e-mail címen, vagy keresse fel web oldalaink egyikét: www.keritesvilag.hu  www.dirickx.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top