Otthonok és Kertek

Egy szék az egész családnak

Megérkezett a Cybex díjnyertes terméke, a LEMO

A Cybex díjnyertes és ultra-okos, ergonomikus innovációja a LEMO, amely tökéletes társ minden életszakaszban. Az etetőszék a babával együtt növekszik, így fenntartható választás, és a gyermek életkorának megfelelő kiegészítőkkel együtt használva akár évekig is elkísérheti a családot.

Újszülött szabadság

A széket a modern szülők életmódjához igazították, hiszen segítségével megkaphatják a megfelelő szabadságot a hétköznapi feladataik elvégzéséhez. A pihenőszék könnyedén csatlakoztatható a székhez, és lehetővé teszi a családok számára, hogy az újszülött velük legyen, miközben a napi teendőket végzik: együtt étkeznek vagy egyszerűen csak pihennek egy kicsit. A beépített fejtámla a kisbaba fejét stabil pozícióban tartja.

Egyszerű beállítás: a születéstől egészen 99 éves korig

Bármilyen elfoglalt is egy család, a LEMO könnyedén beilleszthető a sűrű mindennapokba. Pillanatok alatt a megfelelő magasságba és méretre állítható egy kézzel is, bármelyik korosztályról legyen is szó. A Cybex LEMO egészen újszülött kortól kezdve alkalmazkodik a család igényeihez, a babákkal együtt növekszik és egészen biztosan sokáig velük marad.

A kortárs dizájnelemekkel ellátott, elegáns kialakítás minden család otthonába beilleszthető. A modern színek szabad választási lehetőséget a szülőknek az enteriőr függvényében. A fenntartható és divatos termék egy nem mindennapi székben testesíti meg a csúcskategóriás dizájnt.

LEMO – A családok örökké tartó széke

A LEMO széket úgy tervezték, hogy kiállja az idő próbáját, és egy szeretett bútordarab maradjon, amelyet az ember inkább a család részének érezhet.

A LEMO szék hat, míg a pihenőszéköt különböző színben érhető el.

További információért látogass el a  www.cybex-online.com weboldalra.

A CYBEX-ről:

A CYBEX számára a biztonság, az innováció és az életstílus a legfontosabb. A német márka olyan termékeket fejleszt, amelyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a gyermekek és szüleik mindennapi életét. Minden termék a CYBEX D.S.F. innovációs elvét követi, a jellegzetes stílus, a legmagasabb biztonsági szabványok és az intelligens funkcionalitás egyedülálló kombinációját.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top