Otthonok és Kertek

Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

amelyek egyben erős légtisztítóként is funkcionálnak, és képesek eltávolítani a baktériumokat, a vírusokat és számos allergént a konyha levegőjéből akár 99%-os hatékonysággal.

Javítsa az otthona levegőminőségét.

 • Megszünteti a
 • Az összes főzéskor keletkező szag akár 99%-át megszünteti.
 • Megszünteti a vírusokat, polleneket, baktériumokat és egyéb allergéneket.
 • Szinte minden elszívómodellel
 • A hagyományos szénszűrőkhöz képest kisebb
 • Egyszerű és gyors telepítés.
 • Tervezze meg konyháját úgy, ahogyan szeretné!
 • Spóroljon a fűtési és légkondicionálási költségeken.
 • Nincs szükség karbantartásra.
 • Nincs szükség falazási munkára.
 • Garantált német minőség, európai színtű tanúsítványokkal.

Eltávolítja a vírusokat, pollent, baktériumokat és egyéb allergéneket, beleértve a dohányszagokat is. A Plazma szűrők fizikokémiai eljárás révén tisztítják meg a beltéri levegőt a főzés közben ki- alakuló kellemetlen szagoktól. A porrészecskéket, mikroorganizmusokat (penészspórák, poratkák, baktériumok és vírusok), a cigarettafüstöt és a zavaró szagokat molekuláris szerkezetükben semmisíti meg az ionizálási folyamat, majd CO2 (szén-dioxid), O (oxigén) és kis mennyiségű maradék vízre bomlanak.

Ez kémiai adalékok alkalmazása nélkül zajlik.

A folyamat nem szabadít fel ózont a külvilágba, és érezhetően javítja a levegő minőségét. Minden elszívóhoz

Legyen az kürtős, beépíthető, sziget, pultba építhető vagy indukciós főzőlappal kombinált elszívó, minden márkájú és típusú elszívóhoz megtalálja a megfelelő plazma szűrőt. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Könnyű és kompakt. Fedezze fel az aira plazma szűrők összes változatát, és válassza ki a páraelszívójához illőt!

PLAZMASZŰRŐK – Okos megoldás a konyhai szagok eltávolítására.

A plazmaszűrők új vagy már meglévő páraelszívókra is felszerelhetők, így akár egy kisebb teljesítményű páraelszívót is erőteljes, hatékony szűrőrendszerré varázsolhatunk. Nincs több falfúrás! Nem kell az elszívót légtechnikai csőrendszerrel kivezetni a szabadba. Beszerelés után a szűrő automatikusan elindul, amikor a páraelszívót bekapcsolják, és végre tiszta, friss levegő lesz otthonában.

Nincs szűrés, nincs mechanikus szagelszívás, a levegő fizikailag átalakul szennyezett levegőből tiszta levegővé. Németországban fejlesztették ki, megszünteti a kórokozókat, baktériumokat, vírusokat és allergéneket, cigarettafüstöt stb., és csökkenti a betegségek és fertőzések kockázatát. Évek óta használják az étteremláncok konyháiban és az élelmiszer-feldolgozásban a szagok és a füst eltávolítására, amelyek sokkal sűrűbbek, mint a háztartásokban főzéskor keletkező füst.

A hagyományos szénszűrőktől eltérően nem növeli a páraelszívó zajszintjét.

Plazmaszűrőinkben egy elektronikus CPU van a tápegységen belül, amely nagyon alacsony áramerősséggel nagyfeszültségű mezőt hoz létre. A speciális elektródáink,a személyre szabott CPU és tápegység, valamint a csúcstechnológiás szénszűrő kombinációja nagyon hosszú ideig tökéletes szűrést tesz lehetővé. A szénszűrő pórusai évekig szabadok és tisztán maradnak, és a szűrő karbantartás nélkül működik legalább a páraelszívó élettartama alatt.

Ha a páraelszívó már beszerelésre került, a páraelszívó gyártójától nincs szükség további jóvá- hagyásra, mivel a plazmaszűrő önállóan, de tökéletes összhangban működik a páraelszívóval, a beépített levegőérzékelőnek köszönhetően, amely automatikusan be- és kikapcsolja a motort.

A plazmaszűrő a páraelszívó teljes élettartama alatt karbantartás nélkül működik.

A plazmaszűrő elektródákat 20 000 órán keresztül tesztelték üzemállapotban, plazmát generálva és a leve- gőt disszociáló molekulákkal és oxidáló összetevőkkel hiba nélkül kezelte.

Egy háztartási páraelszívó élettartamára átváltva napi egy óra használat mellett több mint 54 éves élettartamot jelent. Már napi 2 óra átlagos használat is több mint 27 évet jelent.

Az elektródák nagyon hosszú élettartamúak, és a rendeltetésszerű működés során szinte elpusztíthatatlanok.

Az utolsó szakaszban lévő szénszűrő minden folyamatnál regenerálódik, tisztán tartja a pórusait, és a páraelszívó teljes élettartama alatt nem kell cserélni.

TANÚSÍTVÁNYOK

VDE, IUTA, OLFASENSE, LEIBNIZ plazmakutató és technológiai Intézet, EU megfelelőségi nyilatkozat

RONDO sorozat

Az aira RONDO plazma szűrő alkalmas minden olyan páraelszívóhoz ami 120 vagy 150 mm-es kivezetéssel rendelkezik, illetve kürtője minimum 200×200 mm vagy 250×250 mm méretű. A RONDO plazma szűrők háromféle teljesítménnyel (légszállítással) kapható. Minimális súlyával, ideális méreteivel szinte bármilyen kürtővel rendelkező páraelszívóhoz telepíthető. A RONDO plazma szűrőt az elszívó kivezető csonkjára kell szerelni. A többi plazmaszűrőhöz hasonlóan a RONDO könnyen és gyorsan, akár utólag is felszerelhető a már meglévő páraelszívókhoz. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).

PLANO sorozat

Az aira PLANO plazma szűrő alkalmas sziget, döntött üveges beépített és mennyezeti elszívókhoz is. A többi plazmaszűrőhöz hasonlóan a PLANO könnyen és gyorsan, akár utólag is felszerelhető a már meglévő páraelszívókhoz. A PLANO plazma szűrőt az elszívó kivezető csonkjára kell szerelni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).

  QUADRO sorozat

Az aira QUADRO plazma szűrő alkalmas minden pultba építhető páraelszívóhoz, legyen az akár főzőlappal kombinált is. A QUADRO plazma szűrő kifejezetten ezekhez az elszívókhoz lett kifejlesztve. Alacsony magassága miatt használható a mennyezetbe épített elszívók esetében is. Az aira QUADRO innovatív, és szinte bármilyen pozícióban beszerelhető. A legmagasabb teljesítményt nyújtja minimális helyigény mellett. A QUADRO plazma szűrőt az alsó szekrényben vagy a konyhabútor lábazatában lehet elhelyezni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).

QUADRO L sorozat

Az aira QUADRO L plazma szűrő alkalmas minden pultba építhető páraelszívóhoz, legyen az akár főzőlappal kombinált is. A QUADRO L plazma szűrő kifejezetten ezekhez az elszívókhoz lett kifejlesztve. A legmagasabb teljesítményt nyújtja minimális helyigény mellett. A QUADRO L plazma szűrőt az alsó szekrényben lehet elhelyezni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban

importőr:

Multikomplex Budapest Kft.

1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.

www.multikomplex.hu

info@multikomplex.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top