Otthonok és Kertek

Használd ki nálunk, az akár 3 millió forintos otthonfelújjítási támogatást!

A jelenlegi helyzetben sokkal több időt kell otthonunkban töltenünk. Végre itt a tavasz, a jó idő és már nem vagyunk a lakásba szorulva. Eljött az idő, hogy minőségi időt töltsünk kertünkben, és ennek feltétele a kellemes környezet. Az állami támogatást most lehetőséget nyújt arra, hogy végre lebontsuk a telek végében álló omladozó sufnit, kerti kiülőt építsünk ami alatt stílusosan megvacsorázhassunk, ha már az éttermek nem látogathatóak…

Mi kertihaz.hu-nál az elmúlt 10 évben felismertük azt, hogy minden otthon, kert és család különböző, egyedi igényekkel és elvárásokkal. Éppen ezért mi nem sablontermékeket gyártunk. Minden ügyfelünk egyedi, ezért minden termékünk is egyedi. 

Faházaink használhatóak kerti tárolónak, garázsnak vagy akár kerti játszóháznak a gyerekeknek. Egyedi méret választható 4-től 40 m2.-ig, háromféle tetőfedéstípus (zsindely, cserép, fémlemez), egyedi borítások. Kérhető festéssel, vagy kezeletlenül. 

Szakembereink 1 évtizedes tapasztalattal 1 nap alatt készre szerelik a kiválasztott terméket, vagy választható paneles kivitel képes szerelési útmutatóval, hogy izgalmas hétvégi program legyen a faházépítés!

Minőségben, szakértelemben, design-ban, technológiában nem alkuszunk meg! Kimagasló szakmai tapasztalattal, több tízezer legyártott termékkel a hátunk mögött, egy napos telepítéssel és országos kiszállítással állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére! 

kertihaz.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top