Otthonok és Kertek

Időtálló kültéri burkolatok

Talán senkit sem lep meg, hogy a kültéri burkolat nagyban meghatározza egy épület végső megjelenését ezért nagyon fontos, hogy a megfelelőt válasszuk. A fa homlokzati burkolatok bár esztétikusak, de rendszeres karbantartást igényelnek, melyek miatt használatuk egyre inkább a háttérbe szorul. Webáruházunkban számos esztétikus beltéri és kültéri burkolat található, melyek mintái megtekinthetők bemutatótermünkben ahova szeretettel és egy finom kávéval várjuk a kedves érdeklődőket.

Fa hatás

A MAX-3 homlokzatburkolatot kifejezetten extrém körülményekre tervezték. Célja a fém és a rendszeres karbantartást igénylő fa burkolatok leváltása volt. Ez a burkolat háromrétegű laminált polimerből (vinilből) készül. Háromszor erősebb, mint a hagyományos vinil, amit a töréstesztek is alátámasztanak.  Ellenáll az erős szélnek is, és zajcsökkentő kialakítással van ellátva. Más szerkezetekkel ellentétben könnyen felszerelhető, nem korrodálódik, nem pattog le és hosszú évekig, akár évtizedekig megőrzi eredeti színét anélkül, hogy utólagos kezelést, festést igényelne.  Az öntisztító, vízelvezető mintázata miatt nem gyűlik rajta a por vagy homok, és könnyen tisztítható, évente egyszer meleg, mosószeres vízzel. Tűz esetén olvad, de nem ég.

Sokféle burkolattípus létezik, a választás valóban csak a személyes ízlésen múlik.

A MAX-3 burkolat felszíne matt, emlékeztetve az olajozott, természetes fa hatására. A dekoratív fólia termikus nyomtatással készül, biztosítva a felső réteg tartósságát és ellenállóságát a sérülésekkel és az UV- sugárzással szemben.

A burkolat hossza 3.85 méter, a mintázata nem ismétlődik, így valóban esztétikus, igazi fa hatást kelt. A Winchester Tölgy és Méz Tölgy burkolatok még élethűbbek a továbbfejlesztett hőnyomtatásnak köszönhetően.

A burkolat függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető, így különböző tervezési lehetőségeket biztosít.

A termékre 30 év garancia érvényes. 10 paneles, bontatlan csomagolásban kapható, ami 9.625 négyzetméternyi területet fed le.

Prémium Kategóriás homlokzati burkolatunk az ún. Kerracore technológiával készült, habosított PVC magú Kerrafront kültéri burkolat.  A Trend a természet – kő és ásványok – ihlette kollekció, míg a Fa Hatású és a Modern Fa kollekció az igazi fa hatást hivatott megjeleníteni. Míg a Max-3-as burkolat csak egyfajta paneltípussal érhető el, addig a Kerrafront burkolatok elérhetők többsávos, valamint egysávos kiszereléssel is.

Miután sikerült megtalálni a tökéletes opciót profi csapatunk mindent megtesz, hogy megvalósulhasson álmai burkolata. A technikai tudáson kívül gyakorlott kivitelezőink által a felszerelés megvalósításában is segíteni tudunk. Igény esetén, külső mérnök csoport által, díj ellenében a számolást biztosítani tudjuk.

Érdemes körülnézni webshopunkban akkor is, ha nem fahatású homlokzati burkolatban gondolkodunk. Sokféle burkolatot árulunk például: kőhatásút, tégla hatásút, modern antracitot, valamint a napjainkban egyre divatosabb szürkét.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top