Otthonok és Kertek

Intelligens infrafűtés, a sokoldalú, költséghatékony megoldás

Jó hír azoknak, akik korábban akadályokba ütköztek az infrafűtéssel kapcsolatban: Megérkezett a legújabb generációs kivitelezés, így most már nem állhat többé semmi a korszerűsítés útjába. Fantasztikus lehetőség, ami csak előnyökkel jár. Ha szeretné Ön is kipróbálni kérjen ingyenes termékmintát.

A padlófűtések folyamatos megújulását éljük. Már az is nagy szám volt, hogy a klasszikus kivitelezést leváltotta az infrafűtés, de sokan még sem tudtak élni a lehetőséggel, mert a melegített felület  érintkezett bútorral, szőnyeggel, vagy féltek, hogy esetleg víz éri a rendszert. A harmadik generációs fűtőfólia a tökéletesített verzió, ami egy igazán megbízható megoldás mind az építkezők, mind a felújítók számára.

Energiatakarékos padlófűtés megoldás

Az infrafűtés az elektromos fűtés egyik legkorszerűbb kivitelezése. Hatalmas előnye, hogy napelemmel rendelkező házra kötve gyakorlatilag ingyen biztosítja a kellemes meleget. Azoknak sem kell elkeseredniük, akik fizetik a számlát, hiszen technológiájának köszönhetően  jóval energiatakarékosabb megoldás. Az infra a meleget sugározza,  nem pedig a hőt kiadja. Az útjába kerülő anyagot feltöltik hővel, energiával, amik ezt magukban tartják.  Kialakításával a hő jobban hasznosul, kevésbé vész el. Teljesítménye az elektromos fűtéshez hasonló. Az okos házakhoz teljes mértékben tervezhető, így a fűtés is előre programozható. Önszabályozó, így adott hőmérsékletet elérve kikapcsol.

Fűtőfólia falra, mennyezetre, padlóra

Megszokott, hogy a legtöbben a padló fűtésében gondolkodnak, pedig a fűtőfólia segítségével nem csak az alsó burkolat fűthető, hanem a mennyezet, vagy a falak is. Kiváló megoldás lehet fóliasátrakba, irodákba, szállodákba, éttermekbe. A fűthető felületnek köszönhetően helyet spórolhat meg, hiszen így már nem lesz szükség radiátorok felhelyezésére. Kialakításának köszönhetően könnyen és gyorsan telepíthető. Fontos azonban a megfelelő rétegek felhelyezése, ami burkolattípusonként változik, viszont ennek betartása eredményezi a maximális teljesítményt. A rétegrend a fali és mennyezeti fűtésnél is fontos kritérium. 

Infrafűtés, az egészséges sugárzás

Érdemes figyelmet fordítani az infra használatának pozitív tulajdonságaira is. Köztudottan antibakteriális hatású. Javítja  levegő minőségét, kellemes légkört teremt. Nem kavarja fel a port, allergiásoknak, légzőszervi megbetegedéssel küzdőknek sem jelent problémát. Maga az infrasugár a szervezet számára egészséges hőforrás, jót tesz az izmoknak, az emésztésnek, de még a depresszióra is hatással van. Üzemeltetése  során szinte teljesen megszűnik a penészesedés, ami gyakori probléma lehet régebbi házaknál. Kedvelt megoldás teraszok burkolata alá, hiszen így hűvösebb időben is kellemes hőérzetet biztosít. Nulla fok körül tartásával megakadályozhatja a terasz felfagyását. 

Fűtőszőnyeg- azonnali megoldás bontás nélkül

Padlófűtés kialakítására már meglévő háznál is van lehetőség, anélkül,hogy a burkolatot fel kellene verni, vagy az egész fűtési rendszert újra kellene tervezni. Erre a célra fejlesztették ki a fűtőszőnyeget, ami gyors, és kedvező megoldás azoknak, akik modernizálni szeretnék otthonukat. Ez a fűtőszál az aljzatba, vagy csemperagasztóba is fektethető. Nagy előnye, hogy sem vésni, sem bontani nem kell, elhelyezése után a rendszer egyből üzemképes.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top