Otthonok és Kertek

Konyhatervezés

Neobarokk, szerény, vidéki stílusú, modern, minimalista, vagy „mint egy nagymama” – mindenkinek megvan a saját meghatározása a tökéletes konyháról.

Még a legszebb bútor sem mutat jól egy rosszul kialakított térben. Ha van egy szokatlan elrendezésű szobánk, hozzunk létre egy eredeti belsőt.

A konyhában fontos hogy minden kéznél legyen. A szekrények kialakítása, a tárolók elhelyezkedése, főzőlap, előkészítő pult, stb.

A bútorok kiválasztásánál a konyha a legnehezebb döntés, nem úgy mint a nappali vagy hálószoba, ahol általában egy szekrény, asztal vagy ágy kerül elhelyezésre. A konyhában fontos minden centiméter.

Mivel a konyha a ház szíve, a stílus megtartására is ügyelni kell. Ha a belső többsége provence-i stílusban lett berendezve, nem térhetünk nagyon el a stílustól.

Ebben az évben az uralkodó trendek színe a zöld és virágos motívumok. A legfontosabb szempont a természetes és nyugodt környezet kialakítása. Ehhez a cserepes növények is hozzá tartoznak, például pálmák és páfrányok, melyek tisztítják a levegőt.

Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top