Otthonok és Kertek

Legjobb színkombinációk

Ha már unod a klasszikusnak számító színkombinációkat, például a fehér és kék, vagy semleges darabokat, akkor készen állsz a legjobb színkombinációk megválasztásához.

A türkiz és a körömvirág színkeverék egy klasszikus vintage stílust mutat be, amely párosítható egymással.


A szürke és rózsaszín kombináció emlékeztethet a nagymama otthonára. Annak ellenére divatos és modern.


A kék különböző árnyalataivan is játszhatunk. A vastag színek karakteresek, középpontba kerülnek, miközben a még mindig hasonló világosabb árnyalatok kiegészítik egymást.


A barack és fekete gyönyörű párosítás. A barack egyike azoknak a színeknek, amelyek sokoldalúak, ezért számos helyszínen működnek, miközben még mindig bájos, nőies vonzerőt kínálnak. Fekete hozzáadásával elegáns hatást mutat.


A zöldeskék és réz kombináció friss, szórakoztató, igazán megér egy próbát ha frissíteni szeretné az otthonát. Ez a kombináció rendkívül jól működik a konyhában, segít a személyiségnek a térben való megjelenítésében.


A menta zöld és a rózsaszín ötvözetének ötlete mindig is egy klasszikus színkombináció volt. A zöldes, forró, rózsaszín árnyalat a menta zöld színnel párosítva lágyítja a színeket, miközben kortárs látványt nyújt.


Vörös és élénk sárga.. ezek a színárnyalatok egyszerűen látványosak. A konyhában kifejezetten előnyös, mely modern, mégis sokoldalú.


A narancs és rózsaszín variációból a narancs divatkínálatának köszönhetően élénk még akkor is, ha a rózsaszín kissé misztikus lesz. Tökéletes azok számára, akik nem akarnak közös színkombinációt, mégis szükségük van egy sokoldalú színre, például narancssárgára.


A nyár és a tavasz sikereinek friss kombinációja, mégis sokoldalú lehet az őszi és téli időszaknak a sárga és türkiz párosítása. Ez a két szín együtt érvényesülnek, hogy életet teremtsenek.


A rózsaszín és zöld mindig jó párosítás volt, különösen akkor, ha egyszerű dekorációra épülnek. Világosítják a teret, miközben a rózsaszín lágy nőiességet hoz létre.


Forrás: Trendir

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top