Otthonok és Kertek

Modern hawaii otthon

Ez a hawaii modern ház a tengerpartra néz, gyönyörű kilátással.

A ház négy különálló épületből áll, kilátással az égre, a napra és a vízre, amelyeket a hagyományos hawaii falvak ihlették.

A hely természetes kövezetével és a növényzettel való szoros kapcsolat elősegítése érdekében lett kialakítva, mely által a szerkezetek mind a szabadba nyithatóak, és az udvarral és tóval vannak összekötve.Az acél oszlopok, meredek tetők, valamint a rombusz alakú ablak- és ajtónyílások a modernitás apró elemeit adják a gazdag hagyományos és kulturális formatervezési inspirációhoz.

A lávakövet az egész épület külsején használják a történelmi Mokuaikaua templom terveinek hivatkozására.

A nyugati vörös cédrus burkolat és tetőzsindely megakadályozza a nedvességet és a rovarokat, míg a beton padló elősegíti a belső terek hűtését a nap folyamán.A nappali a fő terület a lakásban, mely a legközelebb esik az óceánhoz, a fő lakosztállyal együtt, míg a két vendég lakosztály és a közösségi pihenőhely befelé helyezkedik el.

A tolóajtók az ingatlan egész területén megtalálhatóak, hogy a belső terek zökkenőmentesen folytatódjanak a szabadban.

Kiemelkedő beltéri / kültéri funkció az egyedi betonkád, amely otthonos helyet foglal el a hálószobán kívül. Az ingatlan belsejében számos kültéri ülőhely található a közösségi összejövetelekhez.Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top