Otthonok és Kertek

LEXIE® dekorpanalek

Modern és egyedülálló megjelenést biztosító, többfunkciós innovációval bővült a Dirickx Kerítés kínálata. A LEXIE® dekorpanalek tökéletesen kiegészítik a rudazott kerítéseket. myMIX® kerítéssel és ALLIX® kapuval telepítve a vizuális összkép stílusos megjelenést, eredetiséget sugároz és további értéket ad hozzá környezetéhez.

A dekorpanelek előnyei nem csak kinézetükben nyilvánul meg, hanem az általuk betölthető funkciókban, a táblák tesztreszabhatóságában és az egész rendszer biztonságosságában jelen van.
 
A különböző magasságban rendelhető panelek önmagukban is telepíthetők, azonban a myMIX® rudazott kerítésekkel és ALLIX® kapukkal kombinálva az ügyfél igazán egyedit alkothat, legyen szó a konstrukció kialakításáról, színéről vagy összetételéről. Biztonságossága abban nyilvánul meg elsőként, hogy olyan apró lyukakkal van perforálva a tábla, amelyekbe az ujjak nem tudnak beszorulni, ezáltal nincs sérülésveszély. A láthatatlan oszlop-tábla kapcsolódással tervezett táblák csavarjai a telepítés után elérhetetlenek.Hogy miért a DIRICKX myMIX® kerítésekkel és DIRICKX ALLIX® kapukkal ajánljuk a dekorpaneleket? Mert ez a két termékcsalád tud olyan testreszabható lehetőségeket kínálni, amelyekkel egyediségünket, saját stílusunkat fejezhetjük ki. A myMIX® kerítések többféle kitöltési lehetőséggel, túlnyúló vagy nem túlnyúló rudakkal láthatók el, az 1,00 méteres magasságtól egészen 2,50 méteres magasságig. A rudak profilja lehet kerek vagy szögletes, a stílust Ön dönti el ugyanúgy, mint az ALLIX® kapunál, amely lehet egyszárnyú, kétszárnyú kapu, szabadonfutó vagy sínenfutó, motorizált vagy manuális. Bármelyik választható ötféle kitöltési lehetőséggel, ám jelen esetben itt is a myMIX® rudazott kitöltést ajánljuk a vizuális összhatás miatt.A főként társasházakhoz, üzleti szférába, helyi önkormányzatokhoz, közigazgatási területekhez és a magánszektorba ajánlott LEXIE® dekorpanelek terület elhatárolásra, a terület dekoratív elválasztára vagy leválasztásra, kis kertek elhatárolására, a kerítés egyediségének kiemelésére, biciklitárolók kialakításához, vagy akár szemétgyűjtő elrejtésére szolgáló esztétikus tárolók létrehozásához is alkalmas.

A LEXIE® dekorpanelekből 3 motivum és azok inverz változata áll rendelkezésre, ezzel 6 stílust tudunk kínálni ügyfeleinknek. A három alapmotívum a DUNE, TRESSE és LYS panelek, melyek fordított változatai a HOULE, NATTE és PEARL panelek. Az apró, különböző méretű lyukakkal ellátott táblák egyedi megjelenést biztosítanak.Műszaki adatok: az 1,20m 1,50m 1,80m vagy 2,00m magasságú panelek 1150mm szélesek. Az oszlopok közötti távolság: 1234mm, a panel alatti rés: 70-80mm, mely függ a kapcsolódó rudazott kerítéselemtől. Az oszlopok profilja 60x60mm szögletes oszlop vagy 60mm átmérőjű köroszlop. Mindkét típus betonozható, de lehetnek talpasoszlopok is. A szögletes oszlopok elhelyezése 50-180 fokban, míg a köroszlopok elhelyezése 90-180 fokban lehetséges. Rögzítésük egyszerű és gyors.

Hogy mindenki a stílusának, sajátosságának megfelelő színű dekorpanelt tudja kiválasztani a RAL skála 200 színét, de alapvetően 6 standard színt kínálunk, ezek a RAL6005 zöld, RAL7016 antracitszürke, RAL7030 szürke, RAL7035 világosszürke, RAL9005 fekete, RAL 9010 fehér színek. Ám, ha ezek nem elégítenék ki igényeit, további texturált és matt színek is elérhetők!Sokan, sokfélék vagyunk, így akinek igazán fontos a különlegesség, a fenti termékekben megtalálja a személyiségéhez legközelebb álló vagy a környezeti adottságokhoz legjobban illeszkedő formát, színt és designt. Kollégáink szakmai tanácsokkal segítik vevőinknek megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat, figyelembe véve az ügyfél által megadott kritériumokat, a környezetet és költségvetést, valamint értékesítés utáni támogatást is biztosítunk szolgáltatásaink keretein belül.

A LEXIE® dekorpanelekről, a myMIX® kerítésről és az ALLIX® kapukról további információkkal állunk rendelkezésre a www.dirickx.hu a www.keritesvilag.hu oldalakon, vagy érdeklődhet a dirickx@dirickx.hu e-mail címen is.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top