Otthonok és Kertek

Stílusos férfilakás érdekes design elemekkel

Érdekes az elosztás – egy közlekedő sáv fut végig a lakás teljes hosszában az ablakok előtt, a nyitott nappali-konyha zónát két oldalon a hálószoba és a gardróbhelyiség fogják közre. Ezek a helyiségek üvegfalat kaptak az ablakok felé, így a természetes fény teljesen betölti az összes helyiséget.

Mindössze két átlátszatlan ajtó van a lakásban – a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe vezető ajtók; a tér többi része nyitott és egybefüggő, mind a hat ablak látható mindenhonnan. A gardróbhelyiség az egyik legfontosabb eleme volt a projektnek, így ez a helyiség megkapta a lakás területének a harmadát. Van itt sziget a kiegészítőknek, polcok a cipőknek, táskáknak, szekrények a ruháknak és egy külön rész a mosókonyhának, mosó- és szárítógépekkel.

A lakás központi része a konyha-nappali – a háló és a gardrób távolsága nem zavarja a tulajdonost, aki szeret az ablakok előtt elsétálni. A “folyosó” egyik végén olvasósarkot rendeztek be kényelmes fotellel és könyvespolccal, de a másik végen is párnázott pad zárja le a közlekedőt. A férfi egy macskával osztja meg az otthonát, rá szintén gondoltak a berendezés megtervezésekor – a cicának pl. saját bejárata van a mellékhelyiségbe, ahol a tálcája van.

   

A férfi stylist, így nem véletlen, hogy a lakberendezővel közös munkája során divatos, dizájnos enteriőrt alkottak világos, modern terekkel, sok színes elemmel a dekorációban.

 

   

Lakberendezés: Anna Kolpakova-Sanasarian

Fotók: Dmitry Zhuravlev

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top