Otthonok és Kertek

Század közepi stílusú apartman

A lakást Fabio Fantolino tervezte 2016-ban, mely Torinóban található.

A lakás belsejét bőséges külső nézetek jellemzik, miközben a fa és a színek használata fokozza a hangulatot.

A nagy társalgóban az asztal gyönyörűen kíséri a szemet a könyvespolcokon át az ablakok mentén, melyet az oszlopok megszakítanak, és ahol elhelyezték a 70-es évek tipikus kék lámpáját.


A struktúra és a lakberendezési kiegészítők kialakításának ellentétét a választott színek és anyagok is fokozzák. Különösen a neutrális gyapjúszőnyeg, a kanapé, a fotelek zöld bársonyban, és a dió és kék üveg kombinációval tervezett dohányzóasztal.

Az étkezőt fa lamellák sorozata védi az asztal körül. Az építész által tervezett lakás krómozott acélszerkezettel, fényes, fekete lakkozott felületek, fekete bársony székekkel és mennyezeti lámpával van díszítve.


Az 1970-es évekből származó kék üveg, amely egy fából készült keretbe ágyazódik, felosztja a konyha szigetét.

A bejáratnál a faburkolat eltakarja a fali szekrényeket, miközben két krómozott impozáns cső tereli el a szemet, amely megvilágításként szolgál.

A jelenet egyensúlyának megteremtéséhez szürke gyanta padlót helyeztek le.

A hálószobában egy kék bársonyágy található, melyet körülvesz a világosszürke falburkolat.


A két fürdőszobában ellentétes stílusok vannak: az egyik fürdőszoba elegáns, ahol a hatszögletű fehér mozaik csempe ellentétben áll az amerikai dióbútorokkal, és a mosdó szürke márványával. A vendégek fürdőszobája inkább színes, márványos mosdóval, fekete diófával, fekete mozaik csempével, kör alakú krómozott kiegészítőkkel.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top