Otthonok és Kertek

Varázsoljuk kertünket élő műalkotássá, lelki nyugalmunk színhelyévé.

A tél múltával mindannyian várjuk már az érzést, mikor kertünkbe lépve ránk mosolyog az ébredő természet, hisz beköszöntött a tavasz! Elragad bennünket a tettvágy, hogy új ruhába öltöztessük környezetünket. Íme néhány praktikus ötlet a megvalósításhoz, lelkünk feltöltődését szolgáló kerti atmoszféra életre keltéséhez.

Készítsünk listát, melynek segítségével tisztázzuk, mire szeretnénk használni a kertet és részeit. Egy családi vagy hétvégi háznál legtöbbször találunk előkertet, egy nagyobb füves teret napozás vagy sportolás céljára, étkező és pihenő helyeket, játszóhelyet a gyerekeknek, konyhakertet, fűszerkertet, szabad gyepfelületet, mely összeköti a kert különböző funkciójú területeit, kerti tavat, esetleg szökőkutat, lugast és térelválasztó sövényt.

Tervezhetünk egy központi részt, amely egyben funkciót tölt be pl. egy díszes kőkút, egy stílusosan megformált csobogó, egy szobor vagy madárfürdő, de akár egy egyedi telepítésű dísznövény csoport is. Különösen hangulatos, amennyiben a bejáratot és a központnak szánt kerti területet kanyargó ösvénnyel kötjük össze.

Az Otti Manufactura különleges, időjárásálló kvarcbeton kőtermékekkel és speciális díszítőmegoldásokkal várja a kerttervezőket, kertépítőket. Kínálatunk elemei a fali- és álló kutak, napórák, címerek, kaspók, kőpadok, kőpultok, kültéri sütők és fedkövek, lépcsőlapok, szegélyek, könyöklők, párkányok, konzolok, oszlopelemek és oromzati kövek. Termékeink megoldást nyújtanak az épített környezettel összehangolt térdekorációra, valamint járdafelületek, télikertek, autóbeállók, előterek, garázsok, pincék, balkonok stílusos burkolására.

További részletekért látogasson el honlapunkra: www.ottimanufactura.hu

Még több kép a cikk galériájában!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top