Otthonok és Kertek

Privát prémium erdei szállás ForRest Boutique Cabin

Fedezd fel privát, prémium erdei szállásunk – Egy órányira Budapesttől, Dunabogdányban

 

erdei szállás

Képzeld el, hogy egy gyönyörű erdei szálláson privát környezetben ébredsz, ahol a csend és nyugalom teljesen körülölel…

 

erdei szállás

Üdvözlünk a ForRest Boutique Cabinban, ahol valódi privát pihenés és prémium kényelmi szolgáltatások garantálják a tökéletes elvonulást és feltöltődést!

Világszinten megfigyelhető az a tendencia, hogy a pihenésre, kikapcsolódásra vágyók egyre inkább a kisebb, önálló, különleges helyen lévő, fenntartható szálláshelyeket részesítik előnyben a nagyobb létszámú vendégeket befogadó szállodák vagy panziók helyett. Szintén jellemző, hogy a hosszabb utazásokat mára az egyéni, az évente többszöri, rövidebb pihenés váltotta fel. A családi nyaralások mellett, egyre erősödő igény van a kettesben töltött, romantikus napokra is.

erdei szállás

Nagy szeretettel várjuk azokat a vendégeinket, akik leginkább csendes, természetközeli, emellett minőségi, színvonalas környezetben szeretnének feltöltődni. Prémium luxus Cabinunk tökéletes választás, ha semmi másra nem vágysz csak arra, hogy az erdő kellős közepén a legnagyobb nyugalomban tölts el időt, akár wellnessel, vagy akár egy könyvet olvasva a naplementében az erőben eldugott kis privát Iglooban. De ha éppen mozgalmasabban töltenéd az időd, akkor leszervezzük neked a dunára életetek legszebb motorcsónakos naplemente túráját. Vagy bérelhetünk nektek elektromos kerékpárt és bejárhatjátok a környéket a dunapart mentén kettecskén.

erdei szállás
Masszázs? Egy szavadba kerül és házhoz érkezik a privát masszőr.
Nem akarsz a bevásárlással sem foglalkozni? Írj egy listát és mi feltöltjük neked a hűtőszekrényt!
És bőven akad a környéken program is: Visegrád (várjátékok július elején, Gokart pálya, kalandpark, bobpálya), Dunabogdány (szabadstrand, éttermek, fagyizók), Szentendre (szabadtéri színház, dunaparti éttermek).

erdei szállás

Erdei szállás – Tökéletes választás, ha a saját ritmusodban pihennél

Ez a varázslatos szálláshely mindennel felszerelt, amire csak szükséged lehet. Az infraszauna és a jacuzzi biztosítják a wellness élményt, a medence pedig egy igazi, privát strandélményt. A Cabin területén minden csak a tiéd, nincs szükség reggelente törölközővel foglalni a helyet és nem vagy étkezési idősávokhoz sem kötve. Mindenről te döntesz úgy és akkor, amikor éppen kedved tartja. Ha az éjszaka kellős közepén szeretnéd a medencéből vagy a jacuzziból a csillagokat nézni, megteheted.

erdei szállás

erdei szállás

erdei szállás

erdei szállás

erdei szállás

 

Erdei szállás – Romantikus lelkek, a Cabin nektek lett kitalálva!

Nem titok, hogy a vendégeink többsége azzal a vággyal érkezik hozzánk, hogy valódi romantikus élményeket szerezzen a párjával. És az sem titok, hogy maximális elégedettséggel távoznak. 😉 Ha igazi meglepetést szeretnél, akkor a foglalást átadhatod névre szólóan, ajándékkártya formájában. A foglalás mellé pedig kérhetsz reggeli bekészítést, pezsgőt, virágcsokrot, csokoládéválogatást, vagy akár páros masszázst is. Szeretnéd, hogy amikor beléptek az ajtón, a kedvenc dalotok szóljon? Jelezd felénk és a ForRest Cabin teljes csapata azon dolgozik majd, hogy szuperromantikus, felejthetetlen pillanatokat szerezzetek együtt.

A további részleteket megtalálod a honlapunkon:
https://www.forrestcabin.hu/szallas

 

erdei szállás

erdei szállás      erdei szállás

erdei szállás

Letisztult enteriör, teljes felszereltség a zavartalan, akár hosszabb időtöltéshez

Minden vendégünket egy palack kiváló, száraz, behűtött fehérborral várjuk. Emellett biztosított a kávé (Nespresso gép és kapszulák), tejszín, teaválogatás, ásványvíz. Mindent megtalálsz a konyhában, ami egy jó főzéshez szükséges. (Olaj, fűszerek, stb…) A mosogatógép majd elmosogat helyetted és ha hosszabb időre tervezel maradni, akkor a mosó-és szárítógép biztosítja a tiszta ruhákat is. A szórakozást pedig wifi, soundbar, TV Netflix és HBO Max biztosítja. Mivel a Cabint elsősorban magunknak építettük, így valóban mindennel felszerelt, ami a mindennapi élethez szükséges.

Nézd meg galériánkat:
https://www.forrestcabin.hu/galeria

Gyere el hozzánk és tapasztald meg a pérmium pihenés élményét egy privát, erdei luxus szálláson. Itt minden a te kényelmedet szolgálja, hogy teljesen feltöltődve térhess haza.

Nézd meg a foglalási naptárunkat:
https://www.forrestcabin.hu/foglalas

Kövess minket Facebookon és Instagramon!
https://www.facebook.com/ForRestDunabogdany
https://www.instagram.com/forrestboutiquecabin/

Nézd meg a többi utazás cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!
Oszd meg!

Olvasni jó

Scroll to Top