Otthonok és Kertek

A 2022-es év színe a belső terekben. Meglepően nagyon jó választás

A Vera Peri 2022 színét már mindenki ismeri. A legtöbb ember meglepődött, és amikor a Pantone Color Institute bemutatta, hallani lehetett ilyen kérdéseket:”Mi? Miért ilyen választás? ” Biztosan nem egy olyan szín, amely erősen uralni fogja a belső teret, de biztosan tökéletes kiegészítő hangsúlyt fog jelenteni. Utánajártunk, honnan jött ez a meglepő választás, hiszen maguk az alkotók is megindokolják, és javaslatokat tesznek arra vonatkozóan, hogy milyen színekkel mutat a legjobban a Vera Peri. Ismerd meg a 2022-es év színét.

A Vera Peri színe és a 2022-es év színe megválasztásának eredete

Amikor az Ultra Violet lett 2018 színe, úgy tűnt, hogy a design világa a feje tetejére állt. Nehéz elképzelni, hogyan lehet egy ilyen energikus környezetben és egy ilyen domináns szín társaságában élni és működni nap mint nap. Kiderült azonban, hogy ez a szín hamar megtalálta a támogatóit, és nem is olyan ijesztő, mint amilyennek kezdetben tűnt. Most csatlakozik hozzá a 2022-es év színe, amely idősebb testvéréhez hasonlóan kissé ellentmondásos, és némi zavart okoz.

A Vera Peri színét a honlapján maga a Pantone Color Institute így írja le:

„A kék jegyeket felölelő, ugyanakkor lilás-vöröses alaptónussal rendelkező PANTONE 17-3938 Vera Peri élénk, vidám hozzáállást és dinamikus jelenlétet mutat, amely bátor kreativitásra és kreatív kifejezésre ösztönöz. A változások korát éljük. A Vera Peri a kor globális szellemének és az átalakulásnak a szimbóluma, amelyen keresztülmegyünk. Ahogy kilépünk az elszigeteltség intenzív időszakából, megváltoznak a fogalmaink és a normáink, és fizikai és digitális életünk új módon találkozott egymással. A digitális design segít nekünk a valóság határait feszegetni, megnyitva az ajtót egy dinamikus virtuális világba, ahol új színlehetőségeket fedezhetünk fel és hozhatunk létre. ”

És a közelmúlt eseményei és a valóság, amelyben működünk, pontosan ilyen. A valós és a virtuális világ egymásba hatolása olyannyira általánossá vált, hogy időnként megfeledkezünk erről a jelenségről, és a fenti jelenséget teljesen természetesnek tekintjük. Ezért nehéz nem egyetérteni a Pantone intézettel abban, hogy ezt a házasságot színben kell kifejezni, és hogy ez a szín nem lehet semleges, nyugodt és kiszámítható.

” A Pantone Év színe tükrözi, hogy mi történik a globális kultúránkban, megmutatva, hogy az emberek, akik ezt a színt keresik, remélhetőleg mire reagálhatnak.” (Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke ) „A Pantone színoktatási programunkban először egy új szín létrehozása, Az év színe a globális innovációt és átalakulást tükrözi. Mivel a társadalom továbbra is felismeri a színt, mint a kommunikáció kulcsfontosságú formáját, valamint a gondolatok és érzelmek kifejezésére és befolyásolására, valamint a bevonásra és a kapcsolatteremtésre szolgáló eszközt, ennek az új, kékkel átszőtt vörös lilának a komplexitása rávilágít az előttünk álló hatalmas lehetőségekre. ‘

Az év színe a Vera Peri belső terekben

Vajon ez egy olyan szín lesz, amit nehéz lesz a beltérben használni? Az idő majd megmondja. Minden bizonnyal lélegzetvételre és térre lesz szüksége ahhoz, hogy teljes pompájában létezzen. Nagy belső terek, tágas szobák, világos falak jelentik a 2022-es év színének hátterét. Ilyen környezetben tökéletesen fog szólni és megmutatja valódi arcát. A Vera Peri színű tapéták, kanapék, dekorációk vagy tolóajtók vonzzák a szemet, serkentik az érzékeket és fokozzák a hangulatot. Enyhén galaktikus hangulatot, de egy kis misztikumot is be fognak vezetni.

A 2022-es év színe az „Egyensúlyozás palettán”

Ez a paletta a meleg és hideg színek kombinációja, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozzák és kiegészítik egymást a belső térben, így nyugodt, kiegyensúlyozott, de egy csipetnyi energiával is töltött, amelyet a Vera Peri vezet be.


Az előszobában lévő natúr alumínium vázrendszer remek lehetőség, hogy éljünk az „Egyensúly paletta” nyújtotta előnyökkel.

A 2022-es év színe a „Tavaszi forrás palettán”

A földszínek, a természet, az elemek és csodálatos árnyalataik kombinációja, amelyek tökéletesen harmonizálnak a Vera Peri mélységével. Egy paletta, amelybe igazán beleszerethetsz, és különlegesnek érezheted, amikor belépsz a belső térbe


Gardróbszoba A „Tavaszi forrás palettájával”

A 2022-es év színe a „Show sztárja palettán”

Javaslat a klasszikusok és a semlegesség kedvelőinek, amely lehetővé teszi időtlen, kifinomult és diszkrét belső terek kialakítását egy csipetnyi titokzatossággal és alkímiával. A Vera Peri év színe itt úgy villan fel, mint egy sarkcsillag az égen.


Szalon berendezés A „show sztárja palettájával”

Ha magadra ismertél az utóbbi jellemzőkben és kíváncsi vagy arra, hogy nálad milyen Komandor bútorokkal mutatna a legjobban ez a különleges szín, akkor ne habozz, vesd bele magad most a tervezés csábító hullámaiba!

2022 a Megvalósítás éve a Komandornál! – Vedd igénybe nálunk az otthonfelújítási támogatást!
Gyere el hozzánk valamelyik mintatermünkbe és kollégánkkal együtt tervezzétek meg álmaid bútorát az otthonteremtési támogatás keretein belül.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top