Otthonok és Kertek

Innovatív akkumulátoros lombfúvók a természet erejével

Az őszi szezon hivatalosan is beköszöntött – a levelek egyre színesebbek és egyre több hullik kertünk talajára. A megfelelő eszközzel nem csak ezt, hanem számos egyéb kültéri munkát is könnyedén elvégezhetünk, legyen szó törmelék vagy akár homok eltakarításáról!

Benzines erő akkumulátoros innovációval

A Husqvarna alkalmi használatú, akkumulátorral működő lombfúvói a nagy teljesítményű fúvóerőt és a felhasználóbarát kezelést ötvözik. Ha ez nem lenne elég, ugyanolyan hatékonyak, mint a benzinnel hajtott társaik, a kiváló teljesítmény mellett pedig kifejezetten halkan működnek, így nem csak mi, hanem szomszédaink is hálásak lesznek, ha ilyen gépet választunk.

A lombfúvó tökéletesen kiegyensúlyozott, azonnal indítható, állítható sebességű – a könnyebb kezelhetőség érdekében – és „boost” funkcióval (ami szükség esetén egy kis extra energiát biztosít) is rendelkezik, így igazán könnyeddé válhat a kerti munkavégzés.
A termékcsalád összes tagja egyszerűen használható, könnyű, a kényelmet és a hatékonyságot szem előtt tartva készült. Mindezek mellett az univerzális akkumulátor rendkívül gazdaságos, hiszen a Husqvarna termékcsalád egyéb kerti eszközeibe is behelyezhető, így egy forrásból több gépet is lehet üzemeltetni, ráadásul használatával a károsanyag-kibocsátás miatt sem kell aggódnunk.

Felhasználóbarát kialakítás, élvezetes munka

A tervezésnél a Husqvarna kiemelt figyelmet fordított a kényelemre, hogy különösebb fáradtság nélkül is el tudjuk végezni a ház körüli teendőket és élvezetes lehessen a munka. A kezelőelemek felhasználóbarát módon lettek elhelyezve, ezért minden szükséges funkció kézre esik, és nem kell bonyolult mozdulatokat végeznünk, amikor beállítanánk valamit. Az eltolt fogantyú minimalizálja a fárasztó rezgéseket, a gumiborítás gondoskodik a stabil, kényelmes fogásról.

A könnyen indítható motor a hatékony ventilátorral kombinálva magas légsebességet és erőteljes légáramlatot hoz létre, így biztosak lehetünk abban, hogy a lombfúvó megerőltetés nélkül birkózik meg a sokoldalú feladatokkal. Segítségével a különböző szennyeződések is könnyedén összegyűjthetők, de használhatjuk a fűnyírás után maradt nyesedék eltakarítására is. Nem csak az őszi évszakban vehetjük hasznát a levegő erejének, hanem a téli időszak során hullott friss porhavat is gyorsan és egyszerűen lefújhatjuk az autónkról vagy a garázs feljáróról.

Ez a termékcsalád tökéletes választás lehet olyan háztulajdonosok számára, akik egy jól kiegyensúlyozott, könnyen kezelhető eszközt keresnek. Ha felkeltette az érdeklődését, látogasson el a www.husqvarna.hu weboldalra, ahol további részletes információkat talál!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top