Otthonok és Kertek

Kerti és beltéri szaunák minimalista stílusban

Az építészetnek, vagyis az ember által épített környezetnek több ezer éves története van.

Az építészeti stílusokat a magyar gyakorlatban őskori, ókori, középkori, újkori, ipari társadalmak és a jelen kor szerinti újmodern  stíluskorszakok szerint különböztetjük meg.

A mai modern korban egyre nagyobb teret hódítanak az úgynevezett minimál stílusú épületek, belsőépítészeti terek. Ezen stílus legfőbb jellemzői a tiszta formák, a rendezettség, a lapostetők, színek szerint pedig leginkább a fehér és szürke árnyalatai.

Hazánkban néhány évvel ezelőtt, szinte úttörőként a 15 éves tapasztalattal rendelkező Simon Wellness Kft. érzett rá leginkább arra, hogy a  minimalizmus akár a szaunák formáiban is megjelenhetne.

A cég tervezője és egyben alapítója Simon Péter, tökéletes harmóniát hozott létre a több,mint ezer éves múltra visszatekintő szaunák és napjaink kedvelt építészeti stílusa között.

Így a minimál stílusú szaunákra is jellemzővé vált a letisztultság, a természetes és modern anyagok ötvözete- mint pld. a hőkezelt fa oldalburkolat és az antracit színű alumínium tető-, vagy a hatalmas üvegfelületek és az egyszerű geometriai formák.

A Simon Wellness Kft. által gyártott szaunák, infa és kombinált szaunák egyedi igények szerint, a megrendelő és gyártó elképzeléseit összehangolva készülnek bel,- és kültérre egyaránt. Valamennyi szauna kabin az innováció és a tökéletes minőség védjegyével azok számára kerül legyártására, akik elhivatottak a magyar mesteremberek által készített kézi remekművek iránt.

Az igazi szaunának lelke van!

A már művészi kidolgozottsággal bíró szauna fülkék és kültéri wellness építmények akár telefonos alkalmazással is vezérelhetők, sőt telefonunkról indíthatjuk el kedvenc zeneszámunkat is és tehetjük ezzel élvezetesebbé a forró fürdőzést. A relaxáció fokozása céljából különböző led technológiájú fényforrások közül választhat a megrendelő.

Részletesebb információt a www.simonwellness.hu oldalon találhatnak.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top