Otthonok és Kertek

Megújul a Ceresit CE40 – prémium fugázó

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal!

A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. A Color Perfect formula garantálja a gyönyörű és hosszantartó színélményt, az egyenletes megjelenést, illetve a sókivirágzás és elszíneződés elleni védelmet. Továbbá, a Silica Active technológiának köszönhetően a CE40 összetételében található mikroszilikátok különösen stabillá és ellenállóvá teszik a fugázóanyagot, valamint biztosítják a megnövelt repedés- és karcállóságot, a tökéletes színstabilitást, az egyenletes fuga felületet és mindemellett optimalizált tisztítási idővel rendelkeznek. A CE40 Aquastatic technológiával készül, melynek köszönhetően vízlepergető és véd a penészesedés ellen, továbbá ellenáll a kosznak és a tisztítása is könnyű. Végül, de nem utolsó sorban a Trio-Protection formula három speciális anyaga biztosítja a megfelelő higiénikus védelmet: védi a fugát a gombásodástól, garantálja a hosszantartó esztétikai megjelenést, illetve véd az elszíneződéstől.

A Ceresit CE40 Premium Flex Fuga egyaránt ajánlott bel- és kültérben, padlóra és falra, nedves helyiségekben, padlófűtés esetén, erkélyekre és teraszokra, gres és kerámia lapokhoz, elszíneződésre nem hajlamos természetes kövekhez, valamint mozaik csempéhez 8 mm széles hézagokig. Összetételét tekintve cementet, ásványi töltőanyagokat, műanyag pordiszperziót és egyéb adalékszereket tartalmaz. Keverési arányát tekintve 2 kg poranyaghoz 0,54 L víz, 5 kg poranyaghoz pedig 1,4 L víz szükséges. Pihentetési ideje körülbelül 3 perc, míg bedolgozhatósági ideje körülbelül 1,5 óra. Hat óra elteltével járható, +5°C-tól +25°C-ig alkalmazható, hőállósága pedig -30°C és +70°C között van.                                                                                             

Trend Collection – A CE40 fugázóválaszték egyedi színei

Fugázó designereknek alkotva!

A megfelelő védelem és minőség mellett a fugázó színe sem lehet elhanyagolható szempont, ugyanis egy jól kiválasztott szín kiemelheti és meghatározhatja egy helyiségnek a hangulatát, főleg, ha az otthonunkról van szó. Éppen ezért alkottuk meg az új Trend Collection választékot, amely a Ceresit CE40 hat egyedi színét tartalmazza.

102 Marble White – A modern klasszikus

A kollekció legvilágosabb tagja, mely eleganciát sugároz és világosságot hoz az otthonunkba. Jól szuperál bármilyen hagyományos vagy modern csempéhez.

A Marble White a következő csempetípusokhoz ajánlott: márványlapok, tiszta fehér csempelapok, természetes hatású csempék, intenzív színű csempék.

145 Almondtree Brown – A természet érintése

Ha egyszerre vágyunk barátságosságra és stílusosságra, akkor a mandula barna lehet a tökéletes választás, amely nem csak a hagyományos, hanem a modernszemléletű csempéknél is jól mutat.

Az Almondtree Brown a következő csempetípusokhoz ajánlott: természetes színű csempék, fehér és fehéres színek, kék árnyalatú csempék, betonhatású lapok.

191 Night Glow – Nappal sötét, éjszaka világos

Egy igazán extravagáns szín, mely magában hordozza a luxus és a divatosság érzését mindenfajta csempetípus mellett. A csillámoknak köszönhetően káprázatos fénylő hatást eredményez a belső terekben, ezáltal egyedivé varázsolva a helyiséget.

A Night Glow a következő csempetípusokhoz ajánlott: milleneumi rózsaszín árnyalatok, márványlapok, fémes hatású csempelapok, grafit színű lapok.

111 Iron Grey – Az élettel teli fugázó

A Trend Collection család egy igazán friss és trendi darabja, mely a megfelelő csempével kombinálva igazán vonzóvá tesz minden felületet, valamint energikussá varázsolja a teret.

Az Iron Grey a következő csempetípusokhoz ajánlott: szürke árnyalatai, bármely színhez, márványlapok.

195 Ice Glow – Hűtsd le a falad

Speciális, glitteres fugázó, mely egyszerre kölcsönöz luxus modern és divatos, valamint jeges hatást az otthonunknak. Modern típusú csempével válik igazán elegánssá.

Az Ice Glow a következő csempetípusokhoz ajánlott: gyöngyház színű lapok, fehér mozaikcsempe, fémhatású lapok, intenzív színek.

199 Luminous Light – A fény színe

Egy igazán egyedülálló szín, mely designossá teszi a teret. A narancssárga szín melegséget kölcsönöz a helyiségnek, míg a fénylő pigment technológiának köszönhetően, UV fény hatására megvilágítja az éjszakát.

A Luminous Light a következő csempetípusokhoz ajánlott: márványlapok, befejezetlen hatású felületek, intenzív színek, hideg színű csempelapok.

www.ceresit.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top