Otthonok és Kertek

Moszkvai lakás könnyed nyárias hangulattal

A lakberendezők egy öreg lakóépületben dolgozták át egy 58m2-es lakás tereit. Optimálisabbra tervezték az elosztást, elbontották a felesleges elemeket, tágasabbra alakították a teret.

Könnyű, világos, semleges hátteret adtak az enteriőröknek és főként a kék szín árnyalataival adtak nyárias hangulatot a lakásnak.

A lakás kétszobás: az erkélyes helyiséget rendezték be tágas hálószobának, a középső helyiség lett a nappali.

A nappali előszoba eső falát elbontották és üvegezett, dupla tolóajtós elemmel helyettesítették – az előszoba így bőven kap természetes fényt. A hullámos, homályos üvegezés részben elrejti a nappalit ha az elemek össze vannak tolva – ez a térelválasztó üvegfal a kékre festett fém kerettel a lakás egyik fő látványeleme is egyben.

A konyhában tulajdonosok teljesen el akarták hagyni a felső szekrényeket, de a tervezők azzal a javaslattal álltak elő, hogy az elszívót építsék be egy lekerekített formavilágú szekrénybe, mely így a konyhabútor kompozíció egy független eleme, a könnyedséget megőrizve.

A hálószobában a beépített szekrények teljesen diszkrétek és a háttérbe olvadnak. A szoba falai világosak, a mennyezet alatt díszítettek egy sávot körben stukkóval és mintás tapétával.

A fürdőszobában annyira növelték meg a teret, hogy a kád végében elférjen egy tömb alul a mosó- és szárítógépekkel, felül zárt szekrénnyel.

A vécé maradt külön, a fürdőszoba területét kissé megnövelték az előszobából elvéve.

Tervezés: om-interiordesign.ru

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top