Otthonok és Kertek

Otthonfelújítási támogatás már a terasz és télikert beépítésére is igénybe vehető!

Az családosok otthonfelújítási támogatása már terasz és télikert beépítésére is igénybe vehető! A kormány 518/2020. (XI. 25.) rendelete alapján 2021 év elejétől jelentős támogatást ad az otthonok külső és belső, számlákkal igazolt felújítási és kialakítási költségeire. Az állami támogatással, akár 50%-os kedvezménnyel lehet Önnek is csodálatos terasza vagy télikertje, lapozható vagy eltolható üvegfala, amelyre a Smartkapu most még egy extra kedvező ajánlatot is tesz.

A kertes ház lényege a kert, amely nem csak nyáron, hanem az év minden szakában szép. Egy beépített terasszal, vagy télikerttel az év minden napján élvezheti kertjét, nem csak nyáron.

Mitől lesz 4 évszakos a terasz?

Röviden tetővel és oldalfalakkal. Amennyiben terasza jelenleg teljesen nyitott az első lépés, hogy tető alá hozzuk. Mi a Smartkapunál leginkább acéllal dolgozunk, de ha fából vagy alumíniumból szeretné a terasz tetőszerkezetét arra is van megoldás. Elkészült munkáinkat ide kattintva érheti el. 

Teraszbeépítések során 2 opció közül tud választani:  

  1. lapozható üvegfal
  2. eltolható üvegfal

Mindkét megoldással elérhető, hogy nyitott, vagy éppen zárt teraszunk legyen, maximális kilátással, jó hőszigeteléssel és könnyű működtetéssel. Mindkét megoldással maximalis a kilátás, jó a hőszigetelés és könnyű a működtetés.

Lapozható üvegfal

A mozgatható üvegfalrendszer segítségével megnövelheti a háza alapterületét, hiszen így a terasz is egész évben használható. Az üvegpanelek eltolhatóak, és lapozhatóak (ún. parkoló pályás kivitelűek) még nyitott állapotban sem zavarják a kilátást, hiszen nincs szükség nehéz tartóoszlopokra. A szerkezet könnyű és tartós alumínium profilokból áll, amelyre szinterezéssel kerül fel a kívánt szín.

A lapozható üvegfal edzett üvegből készül, szigetelt. A tartós és minőségi anyagoknak köszönhetően pedig ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ráadásul akár kulcsos, zárható kialakítással is igénybe lehet venni.

A Smartkapu a tervezésben, kivitelezésben is a partnere, még több infó ide kattintva érhető el.

Eltolható üvegfal

Az eltolható üvegfal a legjobb megoldás a teraszbeépítés során, mert tartós alu profilokból áll, amelyek tetszés szerinti színre szinterezhetőek, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. Semmilyen kilátást zavaró elem nem szükséges hozzá, egymás mellé tolható, sorolhatóak az üvegtáblák, így egy pillanat alatt teljesen nyitottá válhat teraszunk.

Az üveg biztonsági 8mm-es üvegből készült, szigetelt. Az eltolható üvegfal akár kulccsal zárható kivitellel is kérhető. A lapozható üvegfallal összehasonlítva ennek a karbantartása könnyebb és egyszerűbb, így a Smartkapu ügyfelei körében ez a legnépszerűbb télikert kialakítás.

Az alábbi videón megnézheti az eltolható üvegfalat működés közben.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=dXb1iHDNNCg&t=4s width:650 align:center autoplay:1]

Teraszbeépítés akciósan

Ígértem egy extra kedvezményt is! Hivatkozzon a felújítás2021-es kuponkódra, és előzetes árajánlat adását követően teljesen ingyen megyünk felmérni a teraszt, ráadásul ingyen meg is tervezzük azt, csak 2021.12.31-ig. 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top