Otthonok és Kertek

ELLECI mosogatótálcák Olaszországból

Az ELLECI több mint 25 éve él az olasz köztudatban, mint a mosogatótálcák azon szakértője, aki az olasz kiválóságot, hagyományt és az innovációt képviseli a mosogatótálcák gyártásában.

Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva a gyártási eljárások összes szakaszán túljutva az eredmény színek, anyagok, kiegészítők, egyedi igények, a helyiségek közötti színkombinációk széles választékát nyújtó, kivétel nélkül Olaszországban gyártott termékek.

2000-ben az Elleci forradalmasította s gránit mosogatók gyártási technológiáját, és szabadalmaztatta a GPS (Granitek Termelési Rendszer), ami egy innovatív termelési rendszer, amely az ágazat referenciaértéke lett.

A rendszer egyedülálló jellemzője, az öntőformák dinamikus forgatása, amely lehetővé teszi a mosogató teljes felületén a massza egyenletesebb eloszlását. Ez azt jelenti, hogy a mosogató jobban ellenáll a hősokknak, ütéseknek, karcolásoknak, és felületét könnyebb tisztítani.

Miért az ELLECI?


25 éves tapasztalat
egyedi fejlesztésű granitek, metaltek mosogatótálcák
80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál
több mint 1000 féle mosogatótálca
2 féle anyag, 14 szín, 15 különböző család,
10 év garancia a mosogatótálcákra
egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknálFelhasznált anyagok a mosogatótálca gyártásában:

METALTEK
Megragadja az ember figyelmét, mindenkit arra késztet, hogy megérintse. Esztétikus megjelenést kölcsönöz, az acéllal megegyező kiváló alkalmazhatósággal, azonban a Granitek sokoldalú és praktikus használhatóságával. A termék különlegességét a masszához hozzáadott fém részecskék adják, melyek a külső felületet csillogóvá és fényessé teszik. A cél egy különleges metál effekt elérése. A többszöri felületkezelés és a különleges külső felület révén a mosogató a konyha más acél elemeihez is kiválóan illeszkedik.

GRANITEK
A Granitek továbbfejlesztésével sikerült a részecskék méretét tovább csökkenteni, így jelentősen mérséklődött az anyag porozitása, melynek eredményeként a felület tisztítása még könnyebbé vált. A Granitek természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kihasználva a gránit kiváló képességeit. Ellenáll a magas hőmérsékletnek, kisebb ütődéseknek és a legdurvább ütéseknek is, miközben egy terméskő hatását kelti.

Weboldal:
www.ellecimagyarorszag.hu

Forgalmazó:
Multikomplex Budapest Kft.

Bemutatóterem:
1211 Budapest,
Mansfeld Péter utca 27.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top