Otthonok és Kertek

Terveztesse meg otthonát, hogy olyan legyen, mint álmaiban.

Önnek is ezer kérdése van, mielőtt belevág egy felújításba, vagy csak egy szoba átalakításba? Van egy kép, amit szívesen feltenne a falra, de nem tudja, hol mutatna jól? Szeretné, ha a szobája világosabb lenne, vagy több hely lenne benne?

Pál Renáta építészmérnök, lakberendező és belsőépítész- olyan szakember, akihez bármilyen kérdéssel lehet fordulni, a lehető legfelkészültebb, legprofibb választ fogja kapni. Tanulmányainak köszönhetően nem csak a lakás berendezését tervezi újra, hanem akár az egész belső teret átmozgatja, falakat tűntet el, vagy újít fel teljesen, beleértve a ház külső homlokzatát is. Apró felújításokban is szívesen ad tanácsot, gyakorlatilag a kanapéválasztástól kezdve a házfelújításig bármivel fordulhatnak hozzá. Megbízásai között szerepelt családi ház, szépségszalon, étterem, szórakozóhely, középület, ami referenciaként a weboldalon is elérhető.

Lakásfelújítás során mindenki igyekszik a lehető legjobban kiszámolni a kiadásokat, hogy beleférjen az elképzelt keretbe, ezért előfordul, hogy feleslegesnek vélik egy lakberendező felkérését, pedig sok esetben ez sokkal idő és költséghatékonyabb választás. A tervező nem csak a színt találja ki, de a bútorok, a kapcsolók, a lámpák pontos helyét, stílusát, anyagát, így a megrendelőnek nem kell azzal foglalkoznia, hogy miből mennyit és hol rendelje meg, hanem kész terveket kap, ami alapján elkészül az adott helység, így elkerülhető a túlvásárlás, a nem megfelelő termékválasztás.

A tervező munkája nem azzal kezdődik, hogy leül a tervező program elé és kitalálja mi hova kerüljön, hanem, hogy megismerje azt a személyt, akinek a terveket készíti. A szokásait, a színeket, amit kedvel, az elképzeléseit, és mint egy mozaikot, szépen egy képpé varázsolja a végén. A megrendelő nem csak a konkrét tervet kapja kézhez, hanem azoknak a tárgyaknak, anyagoknak a listáját is, ami az adott tervrajzon szerepel, így akár egy kattintással, otthonról is be tudja szerezni a szükséges anyagokat. Persze a megvalósítás még hátra van, de Renáta kivitelező csapatot is tud ajánlani, aki igény esetén teljes mértékben elvégzi a munkákat.

Egy jó lakberendező, belsőépítész egyáltalán nélkülözhetetlen, főleg a most kialakult helyzetben, hiszen rengetegen áttervezik, újragondolják a fűtési rendszerüket. Sokan fontolóra veszik a kandalló, kályha, egyéb alternatív fűtés kiépítését, ami teljesen megváltoztathatja a korábbi szoba hangulatát, enteriőrjét. Az életünk nagy részét az otthonunkban töltjük, ezért nem mindegy, hogy rosszul érezzük-e benne magunkat, vagy jó érzéssel megyünk haza, mert szeretjük a házunkat az utolsó sarokig, és a lelkünk megpihen, amikor egy fárasztó nap végén hazaérünk.

www.renartdesign.hu

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top